Un nou filler pentru mărirea buzelor! Laboratoarele Vivacy lansează Stylage Lips Plus

a0381cda68cf4236b7c3b248a0834c75 lips plus

Laboratoarele VIVACY sărbătoresc lansarea celui mai recent filler dermal pentru buze, STYLAGE® Lips Plus, destinat pacienților care doresc un rezultat voluminos cu aspect natural.

Producătorul francez de acid hialuronic cu peste 20 de ani de expertiză în medicina estetică te invită la #GlamITUP cu STYLAGE® Lips Plus. Folosind aceeași tehnologie brevetată IPN-Like ca și în cazul celorlalte produse din gamă, STYLAGE® Lips Plus este un acid hialuronic reticulat cu adaos de manitol și lidocaină. Cu o concentrație de acid hialuronic de 20 mg/g, acest nou produs a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor histologice și vasculare ale zonei.

Noul filler completează gama existentă pentru buze STYLAGE®, care constă din STYLAGE® S care poate fi folosit pentru a trata liniile periorale, STYLAGE® Special Lips care produce un aspect #FrenchKiss și, în final, STYLAGE® Lips Plus care creează buze mai pline și mai hidratate.

Camille Nadal, directorul VIVACY UK, a comentat despre lansarea acestui nou produs în Marea Britanie: „Suntem încântați să lansăm noul STYLAGE® Lips Plus în Marea Britanie. Modificarea buzelor este unul dintre cele mai efectuate tratamente dermato-estetice de pe glob. Am vrut să extindem gama de fillere pentru buze și să le oferim practicienilor noștri instrumentul de volum necesar pentru a obține rezultate pline de farmec și naturale asupra pacienților lor”.

STYLAGE® Lips Plus poate fi achiziționat direct prin specialiștii de produse VIVACY, în România comercializat de catre GR Estetica Distribution. Laboratoarele VIVACY se mândresc cu siguranță și formare, motiv pentru care își distribuie produsele doar profesioniștilor medicali calificați.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente traininguri și știri STYLAGE® Lips Plus, urmăriți VIVACY Laboratories Romania pe Instagram la @vivacy.romania.

Pentru mai multe informații despre Lips Plus, alăturați-vă VIVACY la standul G20 în 14 și 15 octombrie la ExCeL din Londra. Laboratoarele VIVACY vor găzdui trei simpozioane live pe parcursul a două zile, alături de specialiști medicali precum dr. Zunaid Alli, dr. Jasmin Taher, dl Hervé Raspaldo și dl Vivek Nama.