Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporala

Recent, popularitatea tratamentelor pentru conturarea anumitor zone ale corpului, precum abdomenul sau fesele, a început să crească. Majoritatea oamenilor optează pentru aceste proceduri de remodelare corporală pentru că atunci când își îmbunătățesc aspectul fizic, își ridică și stima și încrederea de sine. Este recomandat să vă întâlniți cu un medic specialist care să vă ajute să decideți care este cel mai bun tratament pentru dumneavoastră, pe baza unui număr de variabile fizice și de stil de viață. Dar înainte de a trece pe la cabinetul medicului dumneavoastră estetician, am făcut o listă cu cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală care nu necesită utilizarea unui bisturiu, pentru a vă ajuta în privința luării unei decizii.

Tehnici de remodelare corporală nechirurgicale în funcție de zonă

 

  • Criolipoliza

Această tehnică de conturare a corpului folosește răcirea pentru a îngheța permanent celulele adipoase de pe partea interioară a coapselor, a brațelor și a stomacului, care sunt rezistente la dietă și exerciții fizice. Efectele complete apar după aproximativ trei luni, când celulele înghețate mor și sunt eliminate în mod natural de organism. Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui tratament este că nicio celulă nouă nu le poate înlocui, făcându-l un remediu destul de permanent.

  • Exilis

Corpurile noastre își pierd elasticitatea pielii pe măsură ce îmbătrânim și capătă un aspect căzut în zona gâtului, genunchilor sau brațelor. Tehnologiile cu radiofrecvență și ultrasunete apar ca o soluție, deoarece ajută la strângerea pielii și generarea de colagen prin contactul cu straturile mai profunde ale pielii.

remodelare corporala
  • EximPro

Funcționează prin contractarea mușchilor cu ajutorul radiațiilor electromagnetice, exact ca la sală. O practică rapidă de 20 de minute este comparabilă cu literalmente zeci de mii de abdomene și poate fi utilizată pentru a îmbunătăți atât mușchii abdominali, cât și fesieri.

  • Fillerul dermic HYAcorp

Pacienții care doresc să-și mărească și să-și îmbunătățească gambele și fesele sunt supuși de obicei unor proceduri injectabile de conturare a corpului. Fillerele corporale pot fi folosite și pentru a hidrata și trata anomaliile de suprafață ale pielii cauzate de pierderea în greutate sau de alți factori.

De ce este fillerul cea mai eficientă metodă de remodelare corporală?

Fillerele corporale sunt cunoscute ca fiind cele mai bune metode de conturare nechirurgicale a corpului astăzi și iată principalele motive:

  1. Compoziție: Sunt formulate cu acid hialuronic de sursă non-animală care se găsește în mod natural în organism, ceea ce le face biocompatibile și, prin urmare, sigure pentru a fi injectate în organism. Acidul hialuronic se regăsește în toate țesuturile conjunctive, piele și ochi. Acidul ajută la reținerea apei și la menținerea țesuturilor hidratate.
  2. Non-invazive: Fillerele pentru corp sunt o metodă nechirurgicală și neinvazivă de conturare a corpului, care le face ideale pentru persoanele cărora le este frică să treacă la bisturiu.
  3. Rapid și ușor: Intervenția durează maxim 90 de minute și are mai puțin timp de nefuncționare. Puteți reveni la activitățile dumneavoastră normale imediat după procedură.
  4. Post-îngrijire ușoară: Cu efecte secundare minime până la deloc, procedura de conturare a corpului vine cu o rutină ușoară post-îngrijire care nu vă afectează activitățile normale.
  5. Inversare: Cea mai bună parte a acestei metode non-invazive este că, dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, o puteți inversa prin hialuronidază.
  6. De lungă durată: Oricât de rapidă este procedura, rezultatele sunt surprinzător de durabile. În funcție de cantitatea injectată și de metabolismul personal, substanțele de volumizare a corpului HYAcorp pot avea o remanență de până la 24 de luni datorită naturii lor bifazice și tehnologiilor avansate.

 

Produsele HYAcorp

Hyacorp MLF1 și Hyacorp MLF2 sunt două produse concepute special pentru a vă transforma corpul. MLF1 și MLF2 sunt substanțe sub forma unui gel cu acid hialuronic de puritate ridicată, dezvoltate pentru a permite transformarea corpului fără intervenție chirurgicală. Produsele sunt concepute pentru a înlocui volumul pierdut în diferite părți ale corpului, precum și pentru a contura suprafețele corpului. Fillerele HYAcorp produc rezultate imediate, iar gelul se va descompune treptat în organism.

Iată cum vă pot ajuta fillerere dermice HYAcorp:

  • Vă pot ajuta cu îmbunătățirea feselor.
  • Vă pot ajuta să vă tonifiați gambele.
  • Ajută la modificarea șoldurilor.
  • Puteți remedia depresiunile pielii.
  • Ajută la stimularea producției de colagen și elastină, ambele fiind cruciale pentru menținerea fermă a pielii.
  • Ajută la îmbunătățirea conturului corpului.
  • Puteți scăpa de celulită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *