Cum să ai grijă de pielea ta în această iarnă

Lunile mai reci reprezintă o provocare pentru pielea noastră, deoarece scăderea temperaturii, încălzirea interioară și lipsa de umiditate pot face tenul uscat și lipsit de strălucire. Această postare pe blog vă va oferi cele mai bune sfaturi pentru a avea grijă de pielea dumneavoastră în această iarnă.

Pielea noastră experimentează schimbări drastice în timpul anotimpurilor, în special în lunile de iarnă, deoarece epidermul devine mai sensibil și mai uscat. Tenul are nevoie de o hidratare suplimentară, care dacă nu este satisfăcută, poate duce la îmbătrânire prematură.

Este esențial pentru sănătatea pielii să facem uz de resurse și tratamente menite să evite iritarea și uscăciunea pielii. Din fericire, în această postare pe blog, vă vom oferi cele mai bune sfaturi pentru a avea grijă de pielea dumneavoastră în această iarnă.‍

1.Înțelege nevoile pielii tale

Există o mulțime de oameni care folosesc produse de îngrijire a pielii nepotrivite pentru pielea lor. Vă recomandăm să mergeți la un dermatolog, care vă va putea face o evaluare corectă a pielii. Pe baza acesteia, puteți alege produse care sunt mai potrivite pentru pielea uscată, pielea mixtă sau pielea grasă.

2. Curățare profundă

Am putea spune că acesta este cel mai important pas pentru a menține o piele perfectă pe timp de iarnă, deoarece aceasta trebuie să fie curată și bine oxigenată pentru a se regenera corespunzător. Acest pas este esențial pe tot parcursul anului și este esențial să nu-l sărim, deși de multe ori lenea ne face să evităm demachierea. Curățați-vă fața cu un produs de curățare potrivit pentru pielea dumneavoastră, apoi aplicați un tonic pentru a restabili pH-ul natural al pielii.

‍3. Protecție solară, chiar dacă nu este cald

Iarna, chiar dacă este frig, riscul de deteriorare a pielii prin expunerea la soare nu dispare, mai ales dacă ne aflăm într-o zonă cu zăpadă, unde până la 80% din radiațiile solare pot fi reflectate. Ochelarii de soare și crema de protecție solară sunt aliați pentru a menține pielea bine protejată împotriva efectelor acesteia.

4. Hidratați-vă întotdeauna

Folosiți o cremă hidratantă în fiecare zi, dimineața, înainte de machiaj, dacă vă machiați, și o cremă de noapte mai hrănitoare pe care să o aplicați înainte de culcare. De asemenea, nu putem uita de hidratarea internă care vine sub forma consumului de apă și a unei alimentații sănătoase, bogată în fibre, fructe și antioxidanți.

‍5.Nu uitați de exfoliere

Deși exfolierea poate fi agresivă pentru pielea sensibilă și uscată dacă se face prea des sau cu produse abrazive, această practică îndepărtează celulele moarte acumulate la suprafața pielii și poate fi o modalitate de a ajuta la netezirea pielii și la încetinirea îmbătrânirii pielii.

6.Ai grijă de buzele tale

Pielea buzelor este predispusă la crăpături la temperaturi scăzute și este una dintre părțile care suferă cel mai mult în timpul sezonului de iarnă. Din acest motiv, vă recomandăm să vă protejați buzele cu un balsam și să le acoperiți cu o eșarfă; de asemenea, evitați să vă lingeți buzele, deoarece acest lucru le face să se usuce și mai mult.

7.Adaugă acidul hialuronic la îngrijirea pielii tale

Acidul hialuronic este responsabil pentru atragerea și reținerea apei. Acesta poate reține de până la 1000 de ori greutatea sa în apă, ceea ce ajută la menținerea pielii bine hidratate. Acidul hialuronic este un ingredient versatil care se găsește în diverse produse de îngrijire a pielii, inclusiv seruri și creme, așa că este foarte la îndemână atunci când vine vorba de a-l încorpora în rutina ta.

Cu toate acestea, este adevărat că produsele injectabile sunt cele mai bune pentru a ne bucura în întregime de proprietățile acidului hialuronic.

Acidul hialuronic injectabil este administrat sub suprafața pielii și vizează direct straturile mai profunde. Acest lucru poate fi benefic pentru abordarea ridurilor mai severe, a pierderii de volum și pentru îmbunătățirea contururilor faciale. De asemenea, efectele acidului hialuronic injectabil poate dura câteva luni, în funcție de produsul specific utilizat. Acest lucru îl face să fie o alegere preferată pentru îmbunătățiri estetice pe termen mai lung.

Cum pot folosi fillerele dermice pentru a-mi îmbunătăți pielea?

HYAcorp Fine va fi cel mai bun aliat al dumneavoastră în acest sezon de iarnă. Este formula ideală pentru a oferi pielii dvs. strălucirea de care are nevoie. Este un filler de acid hialuronic fără legături încrucișate, care poate fi aplicat pentru a oferi hidratare și a reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor.

HYAcorp Feel este o formulă reticulată destinată indicațiilor superficiale și medii ale dermului, cum ar fi zonele periorale și periorbitare. Este ideală pentru corectarea acelor zone întunecate din jurul ochilor și pentru netezirea acelor riduri medii și profunde.

HYAcorp Lips este o soluție de acid hialuronic reticulat concepută pentru mărirea, restaurarea și conturarea buzelor. Nu numai că oferă volumul adecvat, dar îmbunătățește și hidratarea buzelor dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *