Mezoterapia în rejuvenarea genitală

rejuvenarea genitala

Rejuvenarea genitală este un termen relativ nou în literatură și cuprinde toate procedurile chirurgicale și nechirurgicale utilizate pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul organelor genitale feminine și masculine. Întinerirea vaginală a fost introdusă în literatura medicală în 2007, pe când întinerirea scrotală a fost introdusă mai recent, în anul 2018.

Odată cu trecerea timpului, femeile trec prin schimbări hormonale, schimbări de greutate, naștere, îmbătrânire și astfel se produc modificări la nivelul organelor genitale. Modificările care pot afecta calitatea vieții unei femei includ laxitatea vaginală, incontinența, uscăciunea vaginală, scăderea plăcerii sexuale și scăderea volumului labiilor mari. Bărbații se pot confrunta cu încrețirea scrotală și angiokeratoame. În zilele noastre, aceste probleme devin din ce în ce mai discutate de pacienți, medici și mass-media, așa încât numărul de tratamente disponibile este în creștere.

Ce soluții există pentru rejuvenarea genitală?

În căutarea cheii succesului în relații, oamenii recurg la tot felul de modalități pentru a ajunge la acest lucru. În ultimul timp, caută soluții personalizate pentru a îmbunătăți calitatea vieții lor intime. De exemplu, epilarea definitivă a părului din zona intimă a devenit o tendință populară. Depilarea intimă armonizează viața sexuală a miliarde de oameni din întreaga lume.

Mai multe tehnologii invazive și neinvazive au fost dezvoltate pentru înfrumusețarea intimă: rejuvenarea vaginală cu laser, labioplastia chirurgicală, albirea, hidratarea sau mezoterapia intimă.

Mezoterapia intimă este unul dintre tratamentele relativ noi prin care zona genitală este înfrumusețată și revitalizată. Injectările pot utiliza o singură substanță (monopreparat) sau mai multe (mezococktail). Odată ce medicamentul pătrunde sub piele, este stimulată circulația sanguină, care îmbunătățește procesele de regenerare și metabolismul celular. Astfel, pielea își recapătă aspectul și elasticitatea de altă dată și îi este îmbunătățită culoarea și textura. Tratamentul hrănitor cu vitamine, minerale și oligoelemente ajută pielea să-și mențină în mod natural tonusul, elasticitatea și fermitatea.

Happy Intim

Produsele de la Happy Intim Peel rezolvă problemele legate de hiperpigmentarea în zona genitală și anogenitală și cele legate de pielea flască, atât la femei cât și la bărbați. Pot fi aplicate topic sau intradermic, în funcție de gradul de confort dorit de pacient. Rezultatele sunt legate de îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, redensificarea turgorului pielii și uniformizarea tonului.

HAPPY intim Peel este un peeling fără durere indicat pentru a lumina și pentru a întări pielea din zona genitală. Aplicația trebuie efectuată într-un centru medical, de către un specialist cu experiență. Crema Lightening Cream, trebuie utilizata din ziua a 2-a după peeling, de două ori pe zi, timp de 12 saptamâni. Aceasta are un efect suplimentar antioxidant și apără pielea de radicalii liberi.

hopa

HAPPY intim Vigorate Mix este un peeling chimic pe bază de TCA  cu efect iluminator, îmbunătățit cu antioxidanți, acid glicolic și acid citric concentrat. Poate fi folosit pentru zona intimă, partea internă a brațelor și partea internă a picioarelor. Rebirth Cream poate fi folosită după tratament pentru a îmbunătăți rezultateele peelingului.

 

Happy Intim Rebirth Gel este un peeling conceput pentru a întineri și hidrata pielea din zona genitală, pentru tratarea foto-îmbătrânirii și a atrofiei dermale. Este recomandată utilizarea Rebirth Cream din prima zi a tratamentului, de două ori pe zi, 12 săptămâni.