Tratamente de biorevitalizare cu aminoacizi și acid hialuronic

Aminoacizii și acidul hialuronic sunt incluși în tratamentele pentru piele de către producătorii din industria dermato-estetică pentru că au multiple efecte benefice asupra acesteia. În continuare vom afla de ce acești compuși sunt indispensabil sănătății noastre și pielii și de ce tratamentele profesionale au trecute aceste ingrediente pe prospect.

Aminoacizii joacă un rol important în menținerea sănătății noastre generale și în obținerea unei pieli frumoase. Există mulți aminoacizi, dar numai 20 dintre ei sunt cu adevărat importanți pentru sănătatea noastră. Ei pot fi împărțiți în două tipuri: aminoacizi esențiali și neesențiali.

  • Aminoacizii esențiali sunt aminoacizi care nu sunt produși de organism și poți obține beneficiile lor numai din consumul anumitor alimente sau suplimente.
  • Aminoacizii neesențiali sunt produși de corpul tău și, prin urmare, nu este  nevoie să-i obții din dietă sau suplimente.
tratamente biorevitalizare aminoacizi acid hialuronic

CUM AJUTĂ TRATAMENTUL DE BIOREVITALIZARE CU AMINOACIZI PIELEA

Aminoacizii sunt absolut necesari dacă vrei să o piele frumoasă și sănătoasă. Ei sunt elementele de bază din care sunt formate peptidele și proteinele, iar fiecare aminoacid îndeplinește o funcție specifică în îngrijirea pielii. Unele tipuri apar în mod natural în piele și lucrează împreună cu acvaporinele (sistemul de transport al apei prin corp) pentru a transporta apa prin piele. Alți aminoacizi funcționează ca un antioxidant, dar majoritatea ajută pielea să-și producă propriii antioxidanți. 

Cercetările au arătat că aminoacizii sintetici hidratează mai bine decât aminoacizii proveniți dintr-o sursă animală sau vegetală. Totuși, indiferent dacă sunt produși intern sau aplicați local, aminoacizii ajută la întărirea sistemului imunitar, la menținerea hidratării și rezistenței pielii și a unui aspect general sănătos. Ei protejează pielea de daunele cauzate de radicalii liberi și reduc semnele de îmbătrânire. De aceea, am inclus 15 aminoacizi în produsul nostru RRS HA Long Lasting, dar și în altele.

rrs ha

CEI MAI BUNI AMINOACIZI PENTRU PIELEA TA

Toți aminoacizii esențiali și neesențiali joacă un anumit rol în obținerea unei pieli frumoase, dar există unii care au beneficii suplimentare:

  • Arginina: ajută la refacerea leziunilor vizibile ale pielii
  • Histidina: calmează pielea șii are proprietăți antioxidante
  • Metionina: protejează pielea de substanțele nocive
  • Lizina (inclusă în fillerul dermic Jalupro HMW): întărește suprafața pielii
  • Prolina (inclusă în masca Jalupro), leucina și glicina: micșorează liniile fine și ridurile

Aminoacizii lucrează împreună cu alți compuși benefici pentru piele, care fac, de asemenea, parte din „factorii naturali de hidratare” (NMF) ai pielii, cum ar fi gliceridele, ceramidele, acidul hialuronic și peptidele. Ei funcționează bine în special în combinație cu acidul hialuronic, de aceea le-am inclus în masca Jalupro, pentru față, ochi, gât și decolteu, destinată hidratării pielii și reducerii semnelor de îmbătrânire. Această mască poate fi aplicată și în combinație cu alte tratamente estetice, cum ar fi terapia laser sau terapia cu radiofrecvență. Se recomandă și imediat după tratament cu Jalupro HMW și în intervalul dintre tratamente (de două ori pe săptămână).

jalupro hmw

Aminoacizii sunt ingrediente versatile care pot fi un bonus în tratamentele pentru piele pe bază de antioxidanți, extracte de plante și acizi grași omega 3. Când sunt aplicați local, aminoacizii ajută la refacerea tuturor tipurilor de piele și sunt potriviți pentru toate vârstele.

CUM AJUTĂ TRATAMENTUL CU ACID HIALURONIC PIELEA

Motivul pentru care industria dermato-estetică iubește acidul hialuronic atât de mult este datorită capacității sale aparent magice de a reține umiditatea. Studiile au dovedit că acidul hialuronic împiedică pierderea apei din țesuturi, făcându-l un factor cheie în menținerea sănătății pielii.

Lipsa de umiditate din piele este unul dintre principalii vinovați pentru îmbătrânirea pielii, motiv pentru care acest ingredient, care atrage umezeala către piele – este o necesitate atunci când vine vorba de repararea barierei de hidratare a pielii.

BENEFICII ALE ACIDULUI HIALURONIC ÎN BIOREVITALIZAREA FACIALĂ

Păstrează hidratarea pielii – acidul hialuronic ajută la refacerea și menținerea hidratării celulare, ceea ce redă aspectul plin al pielii.

Reduce aspectul ridurilor – Principala cauză a apariției ridurilor este deshidratarea pielii, iar acidul hialuronic reface hidratarea tisulară și ajută la reducerea liniilor fine.

Deoarece compoziția acidului hialuronic este atât de asemănătoare substanțelor din corpul nostru, funcționează bine ca filler care nu provoacă iritații majore. De asemenea, poate adăuga volum zonelor precum buzele și obrajii, care își pierd în mod natural volumul în timp.

Non-iritant – În cea mai mare parte, acidul hialuronic este non-iritant și sigur pentru toate tipurile de piele.

Injectabil- Atunci când este utilizat ca filler dermic, acidul hialuronic își menține efectul aproximativ un an. Se dizolvă în mod natural, ceea ce înseamnă că materialul nu trebuie îndepărtat de un medic.

Forme multiple de utilizare – Deoarece poți utiliza acidul hialuronic local, îl poți injecta (RRS HA Long Lasting), poți folosi o mască cu acid hialuronic (Jalupro Mască), dar există și alte opțiuni.

Tratament acid hialuronic aminoacizi biorevitalizare