Desirial

by Vivacy

DESIRIAL® este o gamă de geluri inovatoare monofazice, reticulate, care conțin acid hialuronic și Manitol (antioxidant), pentru a ajuta la îmbunătățirea, menținerea sănătății și bunăstării intime a femeilor.

banner GR 1000x300px 08

Produse

Desirial DDS

DESIRIAL 2 * 1 ml (hidratare)

DESIRIAL® este conceput pentru a restabili hidratarea, elasticitatea, tonusul și sensibilitatea zonei vulvo-vaginale. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata uscăciunea vaginală. Această degradare a țesuturilor poate fi percepută ca disconfort sau arsură, sensibilitate crescută sau iritație cronică și mâncărime, care pot duce la răni. Acidul hialuronic este injectat direct în țesuturile în cauză pentru a le îmbunătăți calitatea și a limita uscăciunea vaginală.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

DESIRIAL PLUS (volum) 1 * 2 ml

DESIRIAL® PLUS este un gel mai elastic conceput pentru remodelarea labiilor majore. O protecție a labiilor minore poate fi observată ca una dintre consecințele acestei corecții estetice. DESIRIAL® PLUS poate fi utilizat și în caz de atrofie a labiilor majore. După o anumită vârstă, țesuturile tind să se micșoreze, în special în jurul labiilor majore. Acest lucru poate deteriora protecția naturală a vulvei și poate duce la dureri localizate. Acidul hialuronic recreează volumul labiilor majore, protejând astfel vulva.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Desirial Plus DDS

Injectările furnizează acid hialuronic direct în țesuturile zonei vulvo-vaginale pentru a contribui la hidratarea eficientă a acesteia. Acest tip de injectare asigură o presiune mecanică indirectă asupra celulelor care formează mucoasa vulvo-vaginală, crescând astfel activitatea acestora.

Aceasta duce la sinteza fibrelor de elastină și colagen și îmbunătățește calitatea mucoasei vulvo-vaginale.

Organele genitale feminine – ca toate organele corpului – nu sunt imunizate împotriva trecerii timpului. În timpul menopauzei, țesuturile zonei vulvare sunt afectate în special de scăderea producției de estrogen.

Fără estrogen, mucoasa vaginală se subțiază și se usucă, devenind mai slabă. Vaginul își pierde suplețea și elasticitatea. Mecanismele sale de protecție naturală devin mai puțin eficiente, crescând astfel riscul de infecții vaginale.

Drept urmare, aceste schimbări fizice pot afecta calitatea vieții de zi cu zi a femeilor.

Aceste simptome se datorează de obicei pierderii elasticității mucoasei și apar în mod specific în timpul menopauzei.

Orice practicieni specializați în ginecologie reconstructivă. Injectările cu DESIRIAL® și / sau DESIRIAL® PLUS trebuie efectuate în cabinetul medicului de către practicieni autorizați.

Un anestezic local simplu poate fi sugerat înainte de fiecare injectare cu DESIRIAL® și / sau DESIRIAL® PLUS, pentru a asigura un tratament eficient fără durere.

DESIRIAL® este injectat de obicei în zona vulvară și la intrarea vaginului. Practicianul va folosi un ac foarte fin care face posibilă injectarea produsului foarte superficial, chiar sub țesutul mucoasei pentru a fi rehidratat.

Practicianul va injecta DESIRIAL® PLUS chiar sub labia majora. Se va folosi o canulă mică pentru a răspândi produsul de-a lungul labiilor, fără a provoca daune. Procedura durează aproximativ 20 de minute.

Produsele DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS consolidează hidratarea și restabilesc confortul zonelor intime. Mucoasa devine mai puțin sensibilă la inflamație și simptomele asociate scad. Durerea vulvară (dispareunie), iritarea și mâncărimea sunt de asemenea reduse. Îmbunătățirea sau menținerea calității vieții dvs. este un beneficiu important al tratamentului DESIRIAL®. DESIRIAL® păstrează feminitatea contribuind la limitarea uscăciunii vaginale.

Ședințe suplimentare de injectare pot fi necesare pentru a garanta un rezultat optim și de lungă durată. Medicul dumneavoastră va ști care este tratamentul DESIRIAL® potrivit pentru dumneavoastră. Adresați-vă medicului pentru informații despre tratamentul DESIRIAL® și programați-vă pentru un tratament.

REZULTATE DEMONSTRATE CLINIC:

  • 94% dintre femei, și-au îmbunătățit calitatea vieții semnificativ, după 6 luni de tratament cu DESIRIAL.
  • 93% dintre femei, și-au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții după 12 luni de tratament cu DESIRIAL PLUS.
  • Femeile însărcinate sau care alăptează.
  • Zonele care prezintă semne de inflamație clinică și / sau infecție virală (de exemplu: papilom, herpes), bacteriene, fungice și / sau la pacienții tratați pentru aceste patologii.
  • Pacienți cu hipersensibilitate cunoscută la una dintre componente (acid hialuronic). Nu uitați să spuneți medicului dumneavoastră despre istoricul dumneavoastră patologic, cum ar fi bolile autoimune sau tratamentele imunoterapeutice.

Contraindicațiile menționate nu sunt exhaustive. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Înainte de orice tratament DESIRIAL® este necesară o consultare prealabilă cu medicul dumneavoastră.

După o ședință de injectare, la fel ca în cazul oricărei injectări cu acid hialuronic, pot apărea unele reacții, cum ar fi inflamarea, vânătăile, mâncărimea, sensibilitatea la locul injectării, care vor trece în câteva zile (citiți instrucțiunile de utilizare cu atenție).

Orice reacții adverse care persistă mai mult de o săptămână sau apariția oricărui alt eveniment advers trebuie notificate medicului dvs. cât mai repede posibil.