Farmac-Zabban

În 1895, doi frați, Filippo și Gino Zabban, încep în Bologna o activitate care nu are precedent în Italia: producția industrială de îmbrăcăminte medicală pentru spitale. Acestea vor reuși să transforme o țesătură de bumbac ușoară în tampoane și bandaje hidrofilice. Noul material a fost numit tifon.

Aprecierea este de așa natură încât prestigiosul Institut de Ortopedie Rizzoli îndeamnă la studierea unei versiuni de tifon amovibil adecvat pentru matrite de ipsos medical . Zabban și-a reconfirmat capacitatea de inovare și a fost prima companie italiană care a produs aceste bandaje. Portofoliul de produse este îmbogățit de-a lungul timpului de o serie de alte dispozitive medicale, și a început să se bucure de o creștere constantă.

În prezent, compania a devenit între timp Farmac – Zabban SpA, activă în producția articolelor pentru medicamente, dispozitive chirurgicale și medicale care se distribuie spitalelor, caselor de îngrijire medicală, farmaciilor și magazinelor de aprovizionare. Se mândrește cu aproximativ 10.000 de clienți, aproximativ 180 de angajați și forță de vânzări. Know-how-ul face parte dintr-o politică de investiții în infrastructură, tehnologie, resurse umane și servicii de tehnologie a informației.

Sediul productiv este o fabrică de 41.000 de metri pătrați. Situat în Calderara di Reno, dotat cu un sistem tehnologic înalt care oferă cele mai înalte standarde de eficiență și siguranță. Întregul ciclu de producție al articolelor vestimentare medicale este realizat și controlat intern pentru a îndeplini caracteristicile calitative care îi permit lui Farmac – Zabban să își păstreze poziția de lider pe piața internă.

Întregul ciclu de fabricare a medicamentelor și o parte din procesul de înălbire. pentru producerea articolelor este efectuat și controlat pe plan intern.

Farmac Zabban Logo

Back to Top