Linerase

by taumed

LINERASE este un dispozitiv medical de clasa III pentru biostimulare dermală. Proprietățile acestui dispozitiv medical devin parte din mecanismul celular fibroblast și stimulează producția intensă de noi celule fibroblaste cu o producție consecventă de colagen. Această proprietate particulară se dovedește a fi fundamentală in domeniul medicinei estetice.

LINERASE Collagen este folosit de 30 de ani încoace pentru tratarea ulcerelor de piele, escarelor si rănilor postoperatorii. Este un produs sigur, fără efecte secundare raporate și nu produce reacții alergice. Tratamentul minim invaziv, asigură netezirea liniilor și a ridurilor, pentru un aspect de întinerire a pielii.

banner GR 1000x300px 42
1 1 1

LINERASE

LINERASE este o nouă categorie de tratament simulator pentru reconstrucția țesuturilor, prin crearea unor condiții fiziologice optime pentru producerea de colagen, ceea ce duce la regenerarea și îmbunătățirea elasticității pielii, reducerea ridurilor și tratarea cicatricilor și vergeturilor.

LINERASE poate fi utilizat pentru crono și foto-îmbătrânirea pielii și este considerat a fi o abordare discretă pentru a obține un aspect mai proaspăt, cu aspect mai tânăr. Terapia cu Linerase regenerează și reconstruiește pielea, redându-i astfel elasticitatea pierdută și strălucirea naturală.

  • pulbere de colagen hetorologic de tip I
  • Tratamentul cicatricilor și vergeturilor
  • Liniile fine superficiale
  • Reducerea laxității pielii
  • Regenerarea și refacerea cavităților pielii
  • Îmbunătățirea elasticității și densității feței și a întregului corp

Terapia completă constă din 2 până la 3 tratamente, în funcție de recomandările chirurgului și de starea pielii pacientului, iar primele efecte sunt vizibile după 7-14 zile.

Se recomandă patru tratamente cu un interval de 1-2 săptămâni pentru a obține efectul complet al terapiei. După acest timp, diferența de elasticitate și densitate a pielii este clar vizibilă. Efectul unui aspect mai tânăr poate fi observat între 18 și 36 de luni.

LINERASE asigură regenerarea naturală și restabilește structura naturală a pielii prin stimularea producției de colagen nou. Noua generație LINERASE se caracterizează prin ușurința injectării, deoarece se află într-o formă de lichid. După procedură, în zona de aplicare pot apărea roșeață, umflături, mâncărime sau sensibilitate. Aceste reacții pot dura până la 2-3 zile. După acest timp, dispar în mod spontan. Nu au fost raportate efecte adverse în urma tratamentului cu Linerase. Se recomandă utilizarea acestuia în condiții de siguranță, păstrând intervalul de 14 zile între aceste tratamente.

Masca reparatoare LINERASE

Este recomandat ca după tratamentul injectabil pentru bio-regenerare să se folosească masca reparatoare pentru a putea externa pacienții în siguranță si fără alt tratament. Această mască a fost concepută pe baza unor caracteristici specifice bio-regenerării cu pudră de colagen. Masca se aplică după astuparea oricărei găuri in urma procedurii de injecție, pentru ca pacienții să se refacă in siguranță după tratament. Alte ingrediente precum Aloe, Hamamelis si Calendula asigură un efect de calmare, iar Bisabolol si Panthenol asigură un efect anti-inflamator. Hialuronatul de sodiu vine in completare pentru un efect de hidratare.

Masca Linerase