Miradry

by miramar labs

miraDry este un tratament nechirurgical pentru a reduce permanent transpirația în zona axilară – în doar o oră! Rezultatele sunt imediate într-un singur tratament. Este dovedit clinic faptul că rezultatele vor rămâne în timp. miraDry este sigur și eficient, cu o rată ridicată de satisfacție a pacientului.

banner GR 1000x300px 55
732103

Miradry

Sistemul miraDry® de la Miramar Labs®, Inc. utilizează tehnologia miraWave® pentru a elibera cantități precise de microunde localizate, reduse spre țesutul moale al corpului, în zona subrațului, pentru a trata transpirația excesivă (hiperhidroză axilară primară). Sistemul este proiectat pentru a fi folosit în cadrul cabinetului de asistență medicală de către profesioniști din domeniul sănătății, sub conducerea unui medic. Pe măsură ce Sistemul eliberează energie sub formă de microunde, acesta protejează suprafața țesutului cu un sistem activ de răcire prin contact.

Vacuumul aspiră ușor țesuturile și glandele sudoripare cu piesa de mână miradry pentru a obține rezultatele maxime. Energia termică încălzește zona cu glandele sudoripare și le distruge. Software-ul de ultimă generație gestionează cu precizie distribuția căldurii. Tehnologia avansată protejează continuu pielea prin răcirea suprafeței supusă tratamentului. Energia descompune glandele sudoripare, care apoi sunt eliminate în mod natural de către organism.

Procedura durează aproximativ 1 oră.

Aprobat de FDA & CE , aparatul poate funcționa fără pauză. Rezultatele sunt imediate și permanente, procedura fiind non chirurgicală.

Tratamentul constă în administrarea de căldură pe zona afectată prin energia microundelor ce acționează asupra glandelor sudoripare care determină producția de transpirație și miros. Căldura intervine numai asupra glandelor, în adânc, în timp ce pielea este protejată de un sistem de răcire hidroceramică continuă. Tratamentul MiraDry este nedureros, înainte de intervenție se administrează o anestezie locală pacientului. După sesiune este bine să așteptați câteva zile înainte de a relua activitatea fizică, în timp ce singurul efect secundar găsit sunt inflamarea și durerea localizată care dispar într-un timp scurt.

Glandele sudoripare nu se regenerează, astfel încât îndepărtarea prin sistemul MiraDry garantează rezultate excelente care, potrivit unui studiu recent, pot obține o scădere de 82% a transpirației.

În studiile clinice care utilizează țesuturi din stratul epidermei, s-a constatat că nivelul de frecvență al microundelor cu cel mai mic risc de a provoca arsuri este de 5,8 GHz . miraDry utilizează acest nivel de microunde cu o frecvență de 5,8 GHz și se spune că are un risc scăzut de arsuri.

Corpul tau are nevoie de glande sudoripare să se răcească, și are un total de între 2 și 4 milioane – din care doar aproximativ 2% este în axile. Eliminarea acestor glande sudoripare 2% nu afectează capacitatea organismului de a se răci. Cu miraDry, veți experimenta numeroasele beneficii ale reducerii transpirației și mirosului în zona axilară, dar veți continua să transpirați în alte părți ale corpului.

Vă puteți aștepta la rezultate imediate și de durată. Odată ce tratamentul miraDry elimină glandele sudoripare, ele se elimină definitiv. Studiile clinice arată o reducere medie a transpirației de 82%. Ca în cazul oricărui tratament, rezultatele și experiența pacientului pot varia.

Puteți vedea rezultatele într-un singur tratament. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui tratament medical sau estetic, medicul va determina cel mai bun protocol pentru a obține rezultatele dorite.

Tratamentul durează, în general, aproximativ o oră.

Majoritatea pacienților descriu procedura ca fiind nedureroasă, cu un timp minim de recuperare. Anestezia locală este administrată înainte de tratament pentru a asigura confortul pacientului. Majoritatea pacienților își reiau imediat activitatea normală (cum ar fi revenirea la locul de muncă). Activitatea fizică poate fi reluată de obicei în câteva zile. Inflamarea, amorțeala, vânătăile și sensibilitatea pot apărea în zona axilei timp de câteva zile după tratament.

Durere localizate sau inflamarea poate să apară și, de obicei, se rezolvă în termen de câteva săptămâni. Unii pacienți au o senzație modificată pe termen scurt în zona axilară, care dispare treptat.