page-header

Desirial

Gel injectabil pentru rejuvenare vaginală

Reîntinerire vaginală

DESIRIAL® este o gamă de geluri inovatoare monofazice, reticulate, care conțin acid hialuronic și antioxidant, Mannitol, pentru a ajuta la îmbunătățirea și menținerea sănătății și bunăstării intime a femeilor.

DESIRIAL® – Ameliorare a uscăciunii vulvovaginale

DESIRIAL® este ideal pentru femeile care suferă de uscăciune vaginală, disconfort vaginal, iritații cronice în zona intimă și dureri în timpul actului sexual. Prin injectarea DESIRIAL®, membrana mucoasă vestibulară și vaginală este rehidratată, zonele iritate sunt calmate, tonusul și tensiunea țesuturilor conjunctive sunt restabilite.

DESIRIAL® Plus – Remodelare Labia majora

DESIRIAL® Plus este indicat pentru femeile care suferă de hipotrofie moderată sau atrofie (pierderea în volum) a labiilor vulvare. Prin injectarea DESIRIAL® Plus, volumul este restabilit, membrana mucoasă vaginală este rehidratată, tonusul și tensiunea țesuturilor conjunctive sunt restabilite. De asemenea, consolidează rolul protector al labiilor majore și îmbunătățește aspectul estetic al zonei vulvo-vaginale.

La ce mă pot aștepta după tratamentul DESIRIAL®?

Produsele DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS consolidează hidratarea și restabilesc confortul zonelor intime. Mucoasa devine mai puțin sensibilă la inflamație și simptomele asociate scad. Durerea vulvară (dispareunie), iritarea și mâncărimea sunt de asemenea reduse. Îmbunătățirea sau menținerea calității vieții dvs. este un beneficiu important al tratamentului DESIRIAL®. DESIRIAL® păstrează feminitatea contribuind la limitarea uscăciunii vaginale.

Ședințe suplimentare de injectare pot fi necesare pentru a garanta un rezultat optim și de lungă durată. Medicul dumneavoastră va ști care este tratamentul DESIRIAL® potrivit pentru dumneavoastră. Adresați-vă medicului pentru informații despre tratamentul DESIRIAL® și programați-vă pentru un tratament.

REZULTATE DEMONSTRATE CLINIC:

  • 94% dintre femei, și-au îmbunătățit calitatea vieții semnificativ, după 6 luni de tratament cu DESIRIAL®.
  • 93% dintre femei, și-au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții după 12 luni de tratament cu DESIRIAL® PLUS.

Tratamente noi pentru tulburări vulvo-vaginale

In ce situatii te poate ajuta tratamentul cu Acid Hialuronic?

  • îmbunătățirea și întinerirea aspectului exterior al labiilor mari
  • augmentare labii mari (labiile vor avea un aspect mai ”plin”și mai puțin ridat)
  • amplificarea punctului G (G-shot)
  • îmbunătățirea contactului sexual și al orgasmului (O-Shot),
  • tratamentul atrofiei vaginale
  • tratamentul adjuvant al infecțiilor genitale și urinare recurente (prin augmentarea labiilor mari se va închide orificiul vaginal și totodată se va restabili astfel ph-ul vaginal)
Back to top of page