page-header

Farmac Zabban

În 1895, doi frați, Filippo și Gino Zabban, încep la Bologna o activitate care nu are precedent în Italia: producția industrială de pansament medical pentru spitale. Va reuși să transforme o țesătură de bumbac ușoară în tampoane și bandaje hidrofile și medicate. Noul material se numea tifon.

Portofoliul de produse s-a îmbogățit de-a lungul timpului cu o serie de noi dispozitive medicale, care au început să se bucure de o creștere constantă.

În prezent, compania, devenită între timp Farmac – Zabban SpA, activează în producția de articole pentru medicamente, dispozitive chirurgicale și medicale care distribuie spitalelor, caselor de bătrâni, farmacii și magazine. Se mândrește cu aproximativ 10.000 de clienți, aproximativ 180 de angajați și forță de vânzare. Competența face parte dintr-o politică de investiții în facilități, tehnologie, resurse umane și servicii de tehnologie a informației.

Sediul productiv este o fabrică de 41.000 de metri pătrați. Situat în Calderara di Reno, echipat cu un sistem tehnologic ridicat care oferă cele mai înalte standarde de eficiență și siguranță. Întregul ciclu de producție al pansamentului este realizat și controlat intern pentru a satisface caracteristicile calitative care permit Farmac – Zabban să își păstreze poziția de lider pe piața internă.

GR Estetica Distribution SRL este

distribuitor Farmac Zabban in Romania din 1994

Fii partenerul nostru

Contacteaza-ne, apasa butonul proiectului de colaborare pentru mai multe detalii

Back to top of page