HYAcorp made in BioScience BmbH laboratories

BioScience GmbH a dezvoltat un proces de producție care permite acest tip special de geluri AH reticulate a fi sintetizate. Moleculele acestui gel sunt legate covalent, ceea ce înseamnă că rămân în tesutul pielii mai mult timp și este mult mai stabil. Structura specială a acestor molecule tixotrope AH reduce, de asemenea, rata ionului difuz al enzimei hialuronidază în matrice. Ca urmare a acestei tehnici de legătură incrucisata s-a creat un gel neted si omogen.

HYAcorp este un gel limpede și vâscos, realizat din acid hialuronic reticulat, este folosit pentru restaurarea volumului, conturarea suprafețelor corpului și feței. Tehnica inovatoare de reticulare folosită de BioScience creează geluri netede, omogene, cu proprietăți vizcoelastice excelente – în plus, aceste geluri pot fi ușor injectate și rămân în țesuturi mult timp.

Produsele variază în grad de reticulare, dimensiunea particulelor și concentrația de AH.

Alegerea combinației corecte dintre acești trei factori vă permite să alegeți produsul care se potrivește cel mai bine fiecărei zone. Gradul de reticulare definește elasticitatea și durata produsului.

Tratamentele din structurile mai profunde ale pielii necesită un produs mai ferm – ar trebui utilizat un AH cu nivel superior de reticulare.
Zonele destinate a fi moi după tratament, de exemplu fața și buzele, necesită un nivel mai scăzut de reticulare.
Durata efectului de umplere poate varia și depinde de adâncimea și zona de injecție. HYAcorp este livrat în seringi speciale concepute numai pentru o singură utilizare. Adâncimea injecției poate varia de la administrarea subcutanată la supraperiostală, în funcție de locul de tratament.

Acidul hialuronic utilizat în produsele HYAcorp este fără endotoxină și fără BDDE. Concentrațiile proteice nu sunt semnificative, iar AH-ul este testat fără ESB și de origine non-animală.

Back to top of page