page-header

i-Tech Industries

Icoone®


Icoone® este tehnologia ideală pentru estetica medicală pentru corp și față.

Îngrijirea pielii îmbunătățește calitatea vieții

Datorită unei noi și corecte viziuni a țesutului conjuctiv, format din miliarde de microvacuole tridimensionale care traversează fiecare strat al pielii, alcătuind o haotică și fragmentată structură, icoone® este capabil să trateze în mod eficient fenomene dificile precum edem și fibroză tisulară, celulită și depozite de grăsime.

NOUL icoone® LASER MED este singurul dispozitiv din lume care, datorită brevetului inovator Roboderm®, tratează diferite probleme ale pielii prin Stimularea Multi Micro Alveolară (M.M.A.S.), o stimulare profundă și eficientă a microvacuolelor din țesutul conjunctiv, garantând rezultate vizibile din prima ședință.

Imbinând puterea LASER-ului și LED-ului, icoone® LASER MED permite rezultate mai rapide și mai eficiente, susținând munca medicilor cu o serie de programe medicale și tratamente specifice, care asigură o textură și densitatea perfectă a țesuturilor, stimulând chiar și cele mai mici zone ale pielii.

Puterea microstimulărilor combinată cu LASER 915 nm și LED 650 nm pentru regenerarea țesuturilor, îmbunătățirea schimbului metabolic și activarea metabolismului celulular.

S-a demonstrat clinic că unda de LASER 915 nm pătrunde în țesuturi și este absorbită de lipide, creând un efect termic cu efect lipolitic.

LED 650 nm modifică permeabilitatea membranei celulelor adipoase, permițând eliminarea adipocitelor tratate de LED prin spațiul intestițial.

Domenii de aplicabilitate:

Beauty – prin microstimulare, tehnologia inovatoare icoone oferă un tratament personalizat și eficient al pielii feței și a corpului, drenând simultan, întărind și remodelând silueta.

Gama de produse icoone pentru aplicații estetice este disponibilă în două versiuni, cu sau fără LASER și LED.

Medical – icoone® oferă produse atât pentru aplicații estetice, cât și medicale, printr-o gamă de modele medicale – cu sau fără LASER și LED-uri.

Wellness – în ultimii ani, conceptul de frumusețe s-a extins de la simpla armonie a formei la o combinație de echilibru interior, sănătate și bunăstare fizică.

TEHNOLOGIA supremă în TRATAMENTUL PIELII pentru CORP și FAȚĂ

FIBROMIALGIE, DURERE MUSCULARĂ, INFLAMAREA TENDONULUI
Reducerea durerii, îmbunătățirea calității vieții și a motricității, reducerea inflamației și congestiei, recuperarea țesuturilor după sport, drenajul produselor metabolice.

FIBROZĂ
Oxigenarea țesuturilor cu un trofism celular mai bun care reduce orice fibroză cauzată de traume, intervenții chirurgicale sau radiații în tratamentul cancerului de sân, reducerea eritemului, durerii și întăririi pielii.
Puterea LASER-ului și a LED-ului permite o acțiune mai profundă in derm pentru a crește producția de elastină și
colagen, pentru a imbunătăți calitatea pielii și a crește mobilitatea articulară (flexibilitate și elasticitate).

APLICAȚII

CICATRICI
Efect de drenaj, îmbunătățirea elasticității și calității pielii în următoarele tipuri de cicatrici: inflamate/neinflamate, recente/vechi, chirurgicale/traumatice, cicatrici post acneice, cu tendință cheloidă, hipertrofice.
Reducerea edemului peri-cicatriceal, îmbunătățirea metabolismului și nutriția țesuturilor, decongestionarea și
eliminarea produselor metabolice, prevenirea efectelor secundare precum aderențele.

INSUFICIENȚA VENOASĂ, EDEM ȘI LIMFEDEM
Îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, oxigenarea țesuturilor, ameliorarea imediată și de lungă durată, reducerea edemului și fibrozei, recuperarea estetică și funcțională mai rapidă, reducerea circumferinței a membrului afectat de limfedem, ameliorarea funcțională a membrului afectat de limfedem, aplicare post-mastectomie: drenaj al membrului edematos pentru a îmbunătăți reabilitarea.

SARCINĂ
ÎN TIMPUL SARCINII: Drenaj pentru a reduce retenția de lichide, pentru îmbunătățirea microcirculației picioarelor, prevenirea apariției efectelor secundare (de exemplu, capilare dilatate, celulită, etc.).
POST SARCINA: Drenarea zonelor afectate cu eliminarea de lichide și cataboliți, recuperarea elasticității pielii și tonicității, ameliorare a sistemului venos și limfatic, îmbunătățirea trofismului celular.
*Icoone® poate fi utilizat din a treia lună de sarcină, evitând abdomenul.

CELULITĂ
Îmbunătățirea microcirculației pentru activarea schimbului metabolic, anti-edematos, îmbunătățirea trofismului celular, îmbunătățirea calității pielii, elasticității și densității, acțiunile LASER și a LEDului au un efect intens asupra celulelor adipoase și fibroblastelor, pentru îmbunătățirea țesutului celuloadipos.

INTERVENŢII CHIRURGICALE
Icoone® este tratamentul perfect pentru a pregăti țesutul înainte de o operație pentru a drena țesutul.
Pe de altă parte, tratamentul post-chirurgical ajută la recuperare, accelerând vindecarea zonei afectate și ameliorand durerea.

SUPORT PENTRU LIPOASPIRAȚIE
PRE: drenajul țesuturilor pentru optimizarea inserției canulei.
POST: recuperare rapidă a țesuturilor și uniformizare, evitând efectul denivelărilor post lipoaspirație.

SUPORT PENTRU PROCEDURI INJECTABILE
PRE *: pentru drenajul țesuturilor și îmbunătățirea vascularizării.
POST *: pentru recuperarea după echimoze și edeme.
*Doar medicii pot evalua fiecare caz și pot decide dacă este posibil să utilizați icoone® după injecție, bazându-vă pe substanțele utilizate.

Robosolo
Acest dispozitiv, cu un design reinventat și ecran tactil de 3,5 ”, ncorporează LED-ul și sursa LASER care pot fi utilizate împreună sau separat.
Permite tratamente specific pe suprafețele mari ale corpului și zonele cu țesut celulo-adipos.
15 600 Microstimulări pe minut

Robotwins
Icoone® este singurul aparat care oferă un tratament cu două dispozitive in paralel, permițând o stimulare simetrică, de două ori mai rapidă și mai eficientă decât un singur dispozitiv.
21 600 Microstimulări pe minut

Robomini Twins
Cele mai mici dispozitive motorizate, acum disponibile și în funcție twin special concepute pentru a fi utilizate in zone mici sau greu accesibile.
14 400 Microstimulări pe minut

Robomicro
Un set de 6 micro-piese de mână special concepute pentru terapii personalizate, cu care se tratează precis și cele mai mici și mai sensibile zone ale pielii.
Până la 13 200 Microstimulări pe minut

Back to top of page