Stylage

Creat de compania franceza Vivacy Laboratories, Stylage este un filler dermic cu acid hialuronic, lidocaina si un antioxidant (manitol), toate trei intr-un singur produs. Avand diferite concentratii, Stylage poate viza si trata diverse probleme, in functie de zona si de gradul de degradare al dermului. Corecteaza ridurile de pe frunte, din zona ochilor, a nasului, gurii, barbiei, reda pielii hidratarea pierduta si ajuta in refacerea conturului fetei (obraji cazuti, pierderea de volum al buzelor).

Cum a fost creata substanta de umplere Stylage?

Vivacy Laboratories au creat un produs eficient si de lunga durata prin Stylage, un filler dermic realizat printr-o tehnologie patentata chiar de Vivacy. Tehnologia IPN (interpenetrated network – retea intrepatrunsa) face ca produsul sa fie usor de injectat, iar densitatea crescuta il face sa aiba rezultate indelungate. Stylage S, M, L, XL si Special Lips sunt variantele produsului care sunt combinate cu Manitol, un antioxidant care e prezent in mod natural in masline si zmeura. Acesta are rolul de a reduce efectele secundare ale administrarii de acid hialuronic, precum edemul si eritemul. De asemenea are rolul de a impiedica degradarea rapida a acidului hialuronic in organism.

Stylage Hidro si Hydromax

Exista 7 variante disponibile ale fillerului dermic Stylage. Stylage Hidro se injecteaza in dermul superficial utilizand metode de mezoterapie pentru a rehidrata pielea, pentru a-i reda elasticitatea, pentru a revitaliza fata, gatul, zona decolteului sau mainile. Tratamentul include 3 sedinte timp de 3-4 saptamani, cu sesiuni de intretinere la intervale de 3-6 luni. Stylage Hidromax este utilizat ca tratament pentru pielea foarte uscata, deshidratata. Este un produs destinat mezoterapiei si trateaza semnele inaintarii in varsta, deshidratarea si nu ridurile. Un program de tratament, in functie de gradul de deshidratare, trebuie sa includa 2 sedinte la interval de o luna. Pentru a se mentine efectul sunt necesare sesiuni de intretinere.

Stylage S, M, L, XL si Stylage Special Lips

Stylage S se injecteaza in dermul superficial-mediu si trateaza ridurile si liniile fine, ridurile periorbitale, cele dintre sprancene, ridurile periorale, cele din jurul buzelor. Stylage M se injecteaza in dermul mediu-profund si trateaza ridurile moderate spre profunde, precum cele naso-labiale adanci. Este disponibil si in varianta cu Lidocaina. Stylage L se foloseste pentru ridurile adanci si foarte adanci si chiar pentru a trata pierderea de volum de pe dosul palmelor. Stylage XL injectat in dermul profund sau subcutanat trateaza defectele de volum de la nivelul fetei, pielea flasca. Special Lips este varianta creata exclusiv pentru augmentarea buzelor, corectii ale conturului buzelor, ale disproportiilor intre dimensiunea buzelor. De asemenea este foarte util in restaurarea nivelului optim de hidratare al buzelor.

Inainte si dupa tratamentul Stylage

Stylage este un filler dermic nerecomandat persoanelor cu sensibilitate la acid hialuronic sau lidocaina. Durata efectelor difera in functie de varianta aleasa, structura si tipul de piele, varsta, stil de viata si zona tratata. Stylage S are efecte ce dureaza intre 9 si 12 luni, M si L aproximativ 12 luni, iar XL peste 12 luni. Special Lips cu sau fara Lidocaina are efecte ce se mentin intre 6 si 9 luni. Singurele efecte secundare raportate au fost cele normale in cazul oricarei injectari si anume: eritem, edem, durere, decolorare si sensibilitate in zona tratata cu Stylage.

  • In compozitie exista antioxidanti pentru un efect suplimentar de intinerire
  • Tehnologia 3D Matrix ofera un efect mai lung
  • Tehnologia IPN-Like ofera elasticitate
  • Tratamentul este injectat zonal, usor si fara dureri
Back to top of page