Radiesse

by merz aesthetics

RADIESSE  ®  este un filler pe bază de hidroxiapatită de calciu ce stimulează și sprijină crearea de colagen propriu. Produsul se utilizează pentru netezirea ridurilor și pliurilor faciale moderate până la severe, cum ar fi pliurile nazolabiale (cutele care se extind de la colțul nasului până la colțul gurii). 

RADIESSE  ®  este, de asemenea, utilizat pentru corectarea pierderilor de volum din spatele mâinilor.

banner GR 1000x300px 40
15529911174131 radiesse

RADIESSE 1,5 – Filler pentru riduri profunde

RADIESSE 1.5 (HIDROXIAPATITĂ DE CALCIU) este un filler pentru riduri profunde, cu efect volumizator. Acest tratament este indicat femeilor și bărbaților care vor să-și păstreze tinerețea și vitalitatea cât mai mult timp.

Cutie cu 1 seringă x 1,5 ml solutie

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Injectarea ridurilor cu hidroxiapatită este o procedură la care apelează de multă vreme femeile și bărbații trecuți de 30 de ani. Deși la această vârstă suntem încă foarte tineri, hidroxiapatita încetinește procesul de îmbătrânire. După vârsta de 45-50 de ani, injectările cu hidroxiapatită sunt considerate necesare. Acest tratament este indicat femeilor și bărbaților care vor să-și păstreze tinerețea și vitalitatea cât mai mult timp.

După injectarea cu RADIESSE 1.5 (HIDROXIAPATITA DE CALCIU)  în riduri, fața va căpăta aspect întinerit. În plus tenul va fi mai hidratat și mai sănătos.

Tratamentul cu Radiesse stimulează producția naturală de colagen în țesuturile faciale și crește volumul pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, scade continuțul de colagen al pielii ce îi confera volum, flexibilitate și rezistență. Astfel, începe aparoția ridurilor, liniilor faciale și lăsarea pielii diminuând aspectul tineresc al acesteia.

Radiesse lucrează prin crearea unei baze de calciu microsferic ce ajută si stimulează creșterea de colagen propriu. Hidroxiapatita de calciu este un constituent natural de os astfel incat nu va fi nevoie sa se efectueze niciun test de alergie. Radiesse face mai mult decât să completeze temporar șanțurile faciale și ridurile, el reface structura de bază a pielii și reface aspectul tineresc fără riscurile asociate unui implant permanent. Injectiările cu Radiesse se realizează fără anestezie locală injectabilă, deoarece conținutul seringii se amestecă cu un anestezic numit lidocaină (anestezic de contact).

Tratamentul cu Radiesse este scurt și nedureros. Injectat în derm, soluția are efect între 12-24 luni în funcție de cantitatea și zona injectată, după care e necesar un nou tratament. După tratament, se recomandă aplicarea de gheață pe locul injectat.

Toate efectele secundare care pot apărea: edeme locale, roșeață, vănătăi și senzatie de măncărime sunt normale și dispar în câteva zile. Tratarea zonelor feței cu Radiesse poate duce la efecte excelente de lifting.

În plus, Radiesse poate fi utilizat pentru a corecta deficitele excesive de volum care pot aparea din cauza lipoatrofiei faciale sau pierderii de volum în zone ale mâinilor legate de vârstă.