Sculptra

Acid l-poly-lactic

Sculptra Aesthetic este o soluție injectabilă aprobată de FDA, care ajută la înlocuirea treptată a colagenului pierdut – cea mai comună proteină din organism care este utilizată pentru a forma un cadru care susține celulele și țesuturile – pentru rezultate care pot dura mai mult de doi ani.

banner GR 1000x300px 41
69 thb 1 sculptra 2

Sculptra (ACID POLILACTIC) cutie cu 2 fiole * 5 ml

Sculptra este un polimer sintetic din familia alfa-hidroxi acizilor, fiind biocompatibil (nu generează reactii de respingere din partea corpului uman) și biodegradabil (este complet metabolizat și eliminat de catre corpul uman).

Sculpra conține acid polilactic, o substanță folosită din 1999 în medicină, biocompatibilă și biodegradabilă, care produce și stimulează crearea de colagen nou în țesuturi.

Cutia conține: 2 fiole x 5ml soluție

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

  • reface / reîntinerește structura dermului mult îmbătrânit prin stimulare de colagen
  • reducerea ridurilor și șanțurilor profunde
  • eliminarea cicatricilor post acneice / varicela
  • refacerea volumului facial
  • recăpătarea aspectului tânăr al feței
  • refacerea pomeților si obrajilor după pierderi masive în greutate

Pentru a obține o stimulare maximă de colagen și a avea un efect de lungă durată, se recomandă 3 sau 4 tratamente. Sculptra se injectează în dermul profund sau în țesutul subcutanat. După injectare particulele de acid polilactic stimulează producția de colagen. Soluția este lent resorbabilă în organism, reluarea tratamentului fiind necesară după aproximativ un an, un an și jumătate.