Sculptra

In-clinic sessions

Sculptra Aesthetic este un medicament injectabil aprobat de FDA, care ajută la înlocuirea treptată a colagenului pierdut – cea mai comună proteină din organism care este utilizată pentru a forma un cadru care susține celulele și țesuturile – pentru rezultate care pot dura mai mult de doi ani.

69 thb 1 sculptra 2

Sculptra (ACID POLILACTIC) cutie cu 2 fiole * 5 ml

Sculptra este un polimer sintetic din familia alfa-hidroxi acizilor, fiind biocompatibil (nu genereaza reactii de respingere din partea corpului uman) si biodegradabil (este complet metabolizat si eliminat de catre corpul uman).

Sculpra conține acid polilactic, o substanta folosita din 1999 in medicina, biocompatibila si biodegradabila, care produce si stimuleaza crearea de colagen nou in tesuturi.

Cutia conține: 2 fiole x 5ml soluție

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

  • reface / reîntinerește structura dermului mult îmbătrânit prin stimulare de colagen;
  • umplere ridurile și șanțurile profunde
  • umplere cicatrici post acneice / varicela;
  • refacerea volumului facial;
  • recăpătarea aspectului tânăr al feței;
  • refacerea pomeților si obrajilor după pierderi masive în greutate.

Pentru a obține o stimulare maxima de colagen si a avea un efect de lunga durata, se recomanda 3 sau 4 tratamente.

Sculptra se injectează in dermul profund sau în țesutul subcutanat. Dupa injectare particulele de acid poli-L-lactic stimulează producția de colagen, corectând astfel depresiunile de la nivelul pielii.

Soluția este lent resorbabilă în organism, reluarea tratamentului fiind necesară după aproximativ un an, un an și jumătate.