Stylage

Tehnologia IPN-Like®:

Optimizează densitatea legăturilor chimice, minimizând în același timp folosirea agentului reticular (BDDE) în gelul monofazic, ceea ce crește remanența produsului în piele, permite obținerea unui produs extrem de elastic, care poate fi injectat în diferite straturi ale pielii.

Gradul ridicat de biocompatibilitate al acestuia înseamnă o integrare tisulară superioară.

CAPACITATE SUPERIOARĂ DE LIFTING

Toate produsele STYLAGE® sunt atent create și destinate pentru injectările dermice în diferite straturi ale pielii, pentru tratamentele estetice.

Fillerele marca Laboratoires VIVACY® se adresează tuturor tipurilor de riduri, indiferent de vârsta și sexul pacientului.

Capacitatea superioară de lifting a gelurilor cu acid hialuronic STYLAGE® se obține datorită a doi parametri-cheie: elasticitatea (optimizată în funcție de riduri) și vâscozitatea (adaptată în funcție de densitatea țesutului pentru care este destinat fillerul).

Elasticitatea

Elasticitatea fiecărui produs este optimizată în funcție de indicațiile specifice:

  • redusă – linii fine și riduri superficiale
  • mărită – riduri profunde sau piele mai densă

Vâscozitatea

Vâscozitatea fiecărui gel STYLAGE® este adaptată în funcție de densitatea țesutului pentru care este destinat, rezultând o îmbunătățire estetică de lungă durată.

Astfel, gama complexă STYLAGE® permite medicului specialist să optimizeze efectul estetic pentru fiecare pacient în parte.

PRODUSE BIODEGRADABILE

Fillerele STYLAGE® conțin un gel ultra-transparent al acidului hialuronic reticulat (cross-linked, cu un nivel ridicat de stabilitate și remanență în piele) și antioxidanți naturali.

Acidul hialuronic este produs prin biofermentare, nu are origine animală, iar gelul este biocompatibil și se integrează ușor în țesut. Acesta din urmă este non-permanent și biodegradabil. Cu alte cuvinte produsul se metabolizează în organism și va dispărea în mod natural odată cu trecerea timpului.

Remanența produsului în piele se încadrează între 4 și peste 12 luni și depinde de mai mulți factori: tipul de piele, zona de injectare, stilul de viață, vârsta, tehnica de injectare a medicului specialist, etc.

Back to top of page