Stylage

by Vivacy

Creat de compania franceză Vivacy Laboratories, Stylage este o gamă de fillere cu acid hialuronic, lidocaină și un antioxidant (manitol), toate trei într-un singur produs. Avand diferite concentrații, Stylage poate viza și trata diverse probleme, în funcție de zonă și de gradul de degradare al dermului. Corectează ridurile de pe frunte, din zona ochilor, a nasului, gurii, bărbiei, redă pielii hidratarea pierdută și ajută în refacerea conturului feței (obraji cazuți, pierderea de volum al buzelor).

banner GR 1000x300px 28

Produse

stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy 1 1

STYLAGE® SPECIAL LIPS – 1*1 ml

Stylage Special Lips este un filler cu acid hialuronic indicat pentru îmbunătățirea conturului și creșterea volumului buzelor. Stylage Special Lips este o alternativă mai puțin invazivă și mai subtilă pentru mărirea buzelor. Pentru a adăuga volum sau formă în această zonă, Stylage Special Lips este o formă impermanentă de tratament, ceea ce înseamnă că va fi lent resorbit în corp într-o perioadă de timp.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și tampon fosfat cu pH 7,2.

Acest tratament se administrează prin injectare în sau în jurul mucoasei buzelor de către un medic calificat, autorizat. Înainte de a începe procedura, asigurați-vă că pacientul dvs. este informat despre rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse legate de tratamentul Stylage Special Lips. Apoi, pregătiți locul de injectare dezinfectând zona cu un antiseptic adecvat. Asamblați seringa atașând sigur acul furnizat la aceasta, conform instrucțiunilor. După injectare, masați zona tratată.

Buze și în zona din jurul buzelor.

Ca și alte fillere utilizate pentru mărirea buzelor, Stylage Special Lips este fabricat din acid hialuronic. Tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories folosită pentru a crea această soluție oferă o durabilitate ridicată. Stylage Special Lips conține, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care ajută la prevenirea absorbției rapide a acidului hialuronic în organism.

Buzele sunt o zonă extrem de mobilă a corpului, cu o mișcare constantă de a vorbi, mânca și zâmbi. Substanțele din compoziția acestui produs (acid hialuronic reticulat, și manitol), îi permit să dureze mai mult, fără a fi resorbit în corp. Rezultatele durează timp de aproximativ 6 până la 9 luni după tratamentul inițial. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

 

STYLAGE® SPECIAL LIPS LIDOCAINE – 1*1 ml

Stylage Special Lips cu Lidocaină este un filler folosit pentru îmbunătățirea buzelor. Acest produs include, de asemenea, lidocaina cu efect anestezic, care ajută la reducerea nivelului de durere al pacientului în timpul procesului de injectare. Acest filler crește volumul buzelor și le îmbunătățește conturul. Implantul trebuie injectat în mucoasa buzelor sau în zona din jurul buzelor, pentru a avea cele mai bune rezultate.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină 0,3%.

Stylage Special Lips cu Lidocaină trebuie administrat prin injecție intradermică / subcutanată sau prin injecție în membrana mucoasă a buzelor. Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injectări.

Buze și în zona din jurul buzelor.

Stylage Special Lips cu Lidocaină este fabricat cu acid hialuronic dens, iar tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories îi permite să dureze mai mult în mediul dur al buzelor. Stylage Special Lips cu Lidocaină include, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care crește în continuare longevitatea produsului. În plus, Stylage Special Lips cu Lidocaină conține lidocaină, care ajută la reducerea disconfortului pacientului.

Când soluția este injectată în buzele pacientului, acidul hialuronic începe să funcționeze aproape imediat. Stylage Special Lips cu Lidocaină, precum și acidul hialuronic promovează creșterea colagenului și îmbunătățește elasticitatea pielii. Majoritatea pacienților continuă să se bucure de buzele lor frumoase timp de 6 până la 9 luni. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Acidul hialuronic se găsește natural în organism, majoritatea pacienților îl tolerează bine. Cu toate acestea, potențialele reacții adverse legate de injectare pot include durere, mâncărime, eritem (înroșire) sau decolorare sau inflamare în jurul locului de injectare. Lidocaina conținută în soluție, ajută la reducerea durerii și disconfortului, în timp ce manitolul ajută la reducerea inflamației.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy
stylage bi soft s

STYLAGE® S – 2*0,8 ml

Stylage S este un gel cu acid hialuronic de origine non-animală, care este indicat pentru netezirea ridurilor superficiale până la cele moderate. Stylage S poate fi, de asemenea, utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată sau remodelare a buzelor. După injectare, acest filler va genera volum în zona tratată. Va fi resorbit încet în corp într-o perioadă de timp. Această formulă are, de asemenea, avantajul manitolului, un antioxidant utilizat pentru a proteja pielea de radicalii liberi nocivi.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

16 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și un tampon fosfat cu pH fiziologic.

Stylage S poate fi injectat in dermul superficial, cel mijlociu sau in buze. Pentru a începe, pregătiți locul injectării folosind tehnici aseptice adecvate. Apoi, injectați produsul încet în zona dorită, având grijă să ajungeți la adâncimea adecvată necesară pentru corectarea imperfecțiunilor. Masați pielea după injectare pentru a asigura o distribuție uniformă a produsului în zona de tratament. Consultați prospectul produsului pentru setul complet de instrucțiuni de utilizare.

Stylage S se utilizează pentru a corecta ridurile superficiale de pe obraji, de pe frunte și din zona gurii. Poate fi folosit pentru a oferi volum buzelor și pentru a umple golurile și cearcănele din zona ochilor.

Stylage S este un filler cu vâscozitate scăzută, potrivit pentru tratamentul ridurilor dermice superficiale și medii. O combinație de acid hialuronic și manitol face Stylage S unic, oferind o rezistență sporită.

Defectele estetice sunt de obicei corectate în 1 sau 2 sesiuni de injectare. După o sesiune inițială de tratament, pacienții trebuie să efectueze sesiuni regulate după o perioadă de 9 luni până la 1 an pentru a menține efectele optime. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Stylage S este făcut cu acid hialuronic, care se găsește în mod natural în organism. Din acest motiv, este, în general, bine primit de majoritatea pacienților. În plus, manitolul din Stylage S ajută la reducerea efectelor secundare cu abilitățile sale antioxidante. Reacțiile adverse posibile pot include umflături, dureri, sensibilitate, mâncărime, eritem tranzitoriu (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml;
 • 4-30G½ “ace;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea.

STYLAGE® S LIDOCAINE – 2*0,8 ml

Stylage S cu Lidocaină este un filler indicat pentru netezirea ridurilor superficiale și medii de pe zona feței, precum și pentru mărirea buzelor. Stylage S cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare superficială în zona ridurilor sau defectelor cutanate care trebuiesc tratate. Acest filler unic este formulat cu acid hialuronic stabilizat, o substanță care se găsește în mod natural în organism. De asemenea, conține lidocaină, un anestezic care mărește confortul pacientului.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Acid hialuronic reticulat, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină.

Injectările de Stylage S cu Lidocaină trebuiesc administrate de un medic specialist. Pentru a începe, mai întâi sterilizați locul injectării cu un dezinfectant și apoi injectați produsul. Consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Aceast produs poate fi utilizat pentru a trata ridurile periorale din jurul gurii, ridurile de marionetă între gură și bărbie, ridurile periorbitale, ridurile de încruntare între sprâncene și ridurile fine ale obrazului. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage S cu Lidocaină pentru a trata pacienții care au cearcăne întunecate sau goluri oculare în zona de sub ochi, sau pentru augmentarea buzelor.

Produsele Stylage sunt fabricate folosind tehnologii brevetate care măresc elasticitatea gelului și se încorporează perfect în țesuturile umane. Acest lucru oferă rezultate mai naturale, de lungă durată decât alte fillere. În plus, Stylage S cu Lidocaină conține manitol, un antioxidant care previne degradarea timpurie a acidului hialuronic pentru o durabilitate sporită a rezultatelor. Această versiune a produsului Stylage S conține, de asemenea, lidocaină, creând o experiență mai ușoară, fără durere pentru pacienți.

Imediat ce injectați Stylage S cu Lidocaină în dermul superficial, acidul hialuronic se atașează de moleculele de apă. Acest lucru adaugă volumul din interior, reducând instantaneu aspectul ridurilor. Pacienții dumneavoastră ar trebui să se bucure de rezultatele Stylage S cu Lidocaină timp de aproximativ 9 până la 12 luni. Rețineți că Stylage S poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an pentru a menține efectele. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Reacțiile adverse legate de injectare pot apărea după tratamentul cu acest produs. Acestea ar putea include umflături, roșeață, decolorare, durere, sensibilitate și mâncărime la locul injectării. Contraindicațiile pentru Stylage S cu Lidocaină includ injectarea la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau lidocaină și injectarea la pacienții cu antecedente de alergii severe și anafilaxie. Deoarece acidul hialuronic din Stylage S cu Lidocaină nu este de origine animală, nu este necesar să efectuați un test de piele înainte de a injecta produsul.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml
 • 4-30G½ “ace
 • 1 prospect
 • Un set de etichete de trasabilitate
Stylage S lido 600x600 1
stylage m 2x1ml vivacy

STYLAGE® M – 2*1 ml

Stylage M este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, steril, apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Acest filler injectabil este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci prin injectare în dermul mijlociu sau profund al feței sau buzelor. Poate fi folosit și pentru întinerirea mâinilor prin injectarea subcutanată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

20 mg / g hialuronat de sodiu, un tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Stylage M trebuie administrat numai de un medic specialist calificat și autorizat. Acest produs este injectat în dermul profund sau mijlociu folosind acul furnizat și tehnicile adecvate de injectare. Consultați prospectul pentru mai multe informații.

Stylage M poate fi injectat în pliurile nazolabiale sau în comisiile orale (ridurile de marionetă). Se poate utiliza si pentru a reduce căderea obrajilor și bărbiei. De asemenea, puteți utiliza Stylage M ca o alternativă la intervențiile chirurgicale invazive, inclusiv rinoplastia, remodelarea urechii sau conturul feței.

Stylage M utilizează tehnologia patentată de Vivacy IPN. Stylage M este unic datorită conținutului său de manitol, care ajută la protejarea pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Chirurgii cosmeticieni pot de asemenea să utilizeze Stylage M pentru a corecta liniile și ridurile faciale, precum și pentru a sculpta nasul, buzele și fața.

Stylage M durează până la 12 luni înainte de a se descompune în mod natural în piele. Aceasta înseamnă că pacienții dumneavoastră trebuie să vină în fiecare an pentru a menține rezultatele injectărilor cu Stylage M. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Dacă pacientul dvs. are o hipersensibilitate la acid hialuronic sau un anafilaxie anafilactică, trebuie să evite injectările de Stylage M. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor răspund bine la acest tratament, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Reacțiile adverse frecvente legate de injectare pot include durere, sensibilitate, mâncărime, umflături, înroșire (eritem) sau alte decolorări în jurul locului de injectare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml;
 • 4-30G ace 1/2 “;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete de trasabilitate.

STYLAGE® M LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage M cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută și sterilizată de 1 ml. Stylage M cu Lidocaină se reabsoarbe lent într-o perioadă de timp. Este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci, prin injectarea în dermul mijlociu până la cel profund al feței și / sau pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (20 mg / g), 0,3% clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Administrarea acestui produs trebuie efectuată de un medic specialist licențiat și instruit. Injectați acest produs lent utilizând acul furnizat.

Puteți utiliza această soluție pentru a corecta ridurile din zona feței și bărbiei, pentru a remodela loburile urechilor, precum și ca o alternativă non-invazivă la rinoplastie.

Acidul hialuronic din Stylage M cu Lidocaină este puternic reticulat prin tehnologia Vivacy IPN-Like® pentru a-l face mai dens și mai robust, cu o durată mai lungă înainte de a se absorbi în pielea pacientului. 

Stylage M cu Lidocaină poate dura până la 12 luni. Stylage M cu Lidocaină poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Când este administrat, pot apărea reacții adverse, precum: durere, sensibilitate, mâncărime, inflamare, decolorare și înroșire (eritem) la locul injectării. Cu toate acestea, adăugarea de lidocaină ajută la reducerea durerii asociate injectărilor cosmetice, făcând tratamentele mai confortabile. Manitolul antioxidant din Stylage M cu Lidocaină ajută la reducerea efectelor secundare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4-30G½ “ace
 • Prospectul
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage M lido 1
Stylage Bi Soft L bis 600x600 1

STYLAGE® L – 2*1 ml

Stylage L este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L este un filler indicat pentru netezirea ridurilor adânci până la foarte adânci și / sau pentru refacerea volumului (obraji, contururi ale feței, pomeți) prin injectare profundă din zona feței. Stylage L poate fi folosit și în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată. Stylage L generează volum pentru netezirea zonei injectate, prin injectare dermică profundă. Acesta va fi resorbit lent, în timp.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Injectările de Stylage L trebuiesc administrate de un medic specialist. Pentru a începe, mai întâi sterilizați locul injectării cu un dezinfectant și apoi injectați produsul. Consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Cu Stylage L ajutați pacienții dumneavoastră să scape de ridurile profunde sau liniile faciale severe, cum ar fi liniile de marionetă (comisuri orale) sau pliurile nazolabiale. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage L pentru pacienții care au nevoie de volum în zona mâinilor.

Stylage L este un filler cu acid hialuronic indicat pentru a corecta ridurile și pliurile profunde și severe. Acesta este un gel formulat în mod unic pentru a oferi rezultate de lungă durată. Odată cu adăugarea de manitol cu efect antioxidant, particulele de acid hialuronic din Stylage L sunt protejate de deteriorare, prelungindu-și astfel efectele asupra pielii. Aceast filler adaugă volum pentru a șterge instant ridurile adânci pentru un aspect revigorat, mai tânăr.

Acidul hialuronic se descompune în mod natural în timp. Cu toate acestea, tehnologia de reticulare și adăugarea de manitol la Stylage L ajută la întârzierea acestui efect. Pacienții dvs. ar trebui să continue să arate mai tineri pentru aproximativ 12 luni după tratament. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injecție, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute 1 ml
 • 4 ace – 27G½ ”
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE® L LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage L cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic, de origine non-animală, cu 0,3% clorhidrat de lidocaină, antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L cu Lidocaină este un filler indicat pentru umplerea ridurilor profunde și pentru restaurarea volumului (obrajii, contururile feței, pomeții). Stylage L cu Lidocaină poate fi de asemenea utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectarea subcutanată. Stylage L cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare cutanată profundă în zona ridurilor sau defectelor care necesită tratament, unde se va genera volum. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol, 0,3% clorhidrat de lidocaină.

Se administrează prin injectare în dermul profund. Înainte de procedură, asigurați-vă că pacientul dvs. este pe deplin informat cu privire la indicațiile, contraindicațiile, rezultatele așteptate, măsurile de precauție care trebuie luate și evenimentele potențiale adverse ale Stylage L cu Lidocaină. Injectați produsul în pielea dezinfectată, neinflamată. Injectați lent, cu tehnica de injectare adecvată pentru tipul de tratament. Pentru un set complet de instrucțiuni de utilizare, consultați prospectul produsului.

Puteți injecta Stylage L cu Lidocaină în dermul profund al pacientului pentru a corecta ridurile adânci, cum ar fi pliurile nazolabiale și comisiile orale, cunoscute și ca riduri de marionetă. De asemenea, puteți utiliza această soluție pentru a trata pierderea volumului mâinilor.

Spre deosebire de alte fillere similare, Stylage L cu Lidocaină conține manitol, un antioxidant care protejează pielea pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Conține de asemenea lidocaină pentru a ajuta la amorțirea pielii pacientului, făcând injectăeile mai confortabile. În combinație, aceste trei ingrediente contribuie la îmbunătățirea texturii pielii pacientului, făcând-o mai ușoară și mai tânără.

Pacienții dumneavoastră se vor bucura de rezultatele tratamentului cu Stylage L cu Lidocaină timp de aproximativ un an. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Acest tratament nu este indicat persoanelor cu sensibilitate crescută cunoscută față de acidul hialuroinc. Majoritatea oamenilor îl tolerează bine, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Pacienții dumneavoastră ar putea experimenta Stylage L cu efecte secundare cum ar fi durere, sensibilitate, mâncărime, umflare, eritem (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării. Cu toate acestea, lidocaina ajută la reducerea durerii și a disconfortului, iar manitolul ajută la reducerea oricărei umflături.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4 ace – 27G½
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage bi soft l lidocaine
stylage xl 2x1ml vivacy 1

STYLAGE® XL – 2*1 ml

Stylage XL este un filler injectabil pentru tratamentul defectelor de volum facial, incluzând refacerea sau mărirea obrajilor și a conturului feței, precum și pentru tratarea ușoarelor ptoze (lăsarea pielii). Stylage XL este, de asemenea, indicat pentru tratamentul lipodistrofiei faciale, inclusiv cea observată la pacienții care suferă de HIV. Acest filler pe bază de acid hialuronic poate fi de asemenea folosit pentru întinerirea mâinilor prin injectare subcutanată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

26 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Se administrează prin injectare în dermul profund. Înainte de procedură, asigurați-vă că pacientul dvs. este pe deplin informat cu privire la indicațiile, contraindicațiile, rezultatele așteptate, măsurile de precauție care trebuie luate și evenimentele potențiale adverse ale Stylage XL. Injectați produsul în pielea dezinfectată, neinflamată. Injectați lent, cu tehnica de injectare adecvată pentru tipul de tratament. Pentru un set complet de instrucțiuni de utilizare, consultați prospectul produsului.

Stylage XL poate trata pierderea de volum facial în zone precum obrajii sau contururile feței. În plus, acest produs poate acționa ca filler pentru pliurile adânci. Stylage XL poate fi, de asemenea, injectat în partea din spate a mâinilor în scopul întineririi acestora.

Proprietățile vâscoelastice ale acestui gel facilitează injectarea. De asemenea, are proprietăți pseudoplastice foarte ridicate, ceea ce îl face atât ușor de sculptat, cât și ușor de adaptat la mișcările țesutului cutanat. În cele din urmă, această flexibilitate creează rezultate cu aspect natural.

Acidul hialuronic continuă să adauge volum pielii pacientului pentru aproximativ 12 luni după tratament. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Pacienții dumneavoastră trebuie să fie conștienți de efectele imediate ale acestei forme de tratament. Acestea includ reacții inflamatorii precum roșeață, edem, eritem, mâncărime și durere la locul injectării. Aceste reacții ar trebui să se rezolve pe deplin într-o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1,0 ml
 • 2 ace -23G 1 1/4
 • 2 ace -27G ½
 • 1 prospect
 • set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE® XL LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage XL cu Lidocaină este un filler dezvoltat de Vivacy Laboratoires pentru tratamentul pierderii de volum facial. Această formulă este concepută pentru a corecta defectele cauzate de volumul diminuat, adăugând volum pomeților și obrajilor și redefinind contururile faciale. Acest gel este formulat cu ajutorul manitolului antioxidant pentru a-i crește durabilitatea, precum și lidocaina, ale cărui efecte anestezice oferă un plus de confort pacientului.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Această formulă include acid hialuronic reticulat (BDDE), clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat și manitol.

Stylage XL cu Lidocaină se administrează prin injectare în dermul profund sau stratul subcutanat al pielii. Înainte de tratament, asigurați-vă că pacientul este complet informat despre indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse ale Stylage XL cu Lidocaină. Pregătiți-vă pentru procedură prin igienizarea locului de injectare și asamblarea seringii, conform instrucțiunilor. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare. După injectare, masați ușor zona tratată pentru a distribui produsul în mod uniform.

 • Tratarea defectelor de volum facial ale pielii mature
 • Refacerea contururilor feței
 • Mărirea zonei pomeților
 • Tratamentul căderii pielii (ptoză facială)

Gelul pe bază de acid hialuronic de la Vivacy este combinat cu antioxidantul natural manitol, care limitează efectele devastatoare ale radicalilor liberi asupra pielii și contribuie la hidratarea țesutului tratat, precum și previne degradarea structurii gelului acidului hialuronic de către organism. Rolul său principal este de a preveni deteriorarea oxidativă și de a reduce riscul de inflamație post-injectare.

Durata efectului este puternic individuală și depinde de mulți factori, cum ar fi tipul de piele, stilul de viață, vârsta, tehnica de injectare utilizată etc. Tehnologia inovatoare Stylage® oferă durabilitate de până la 12 luni.

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1.0ml
 • 2 ace -23G
 • 2 ace -27G ½
 • Etichete de trasabilitate
 • Prospect
stylage bi soft xl lidocaine
stylage xxl 2x1ml vivacy

STYLAGE® XXL – 2*1 ml

Stylage XXL este indicat pentru tratamentul pierderii de volum facial prin creșterea sau refacerea volumului. Stylage XXL este cel mai voluminos filler din gama Stylage și poate corecta chiar și cele mai severe defecte estetice asociate cu pierderea de volum facial legată de vârstă. În plus, oferă rezultate cu aspect natural, de lungă durată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

21 mg / g acid hialuronic reticulat IPN-Like, manitol, tampon fosfat cu PH 7,2.

Stylage XXL se administrează prin injectare în dermul profund sau stratul subcutanat al pielii. Înainte de tratament, asigurați-vă că pacientul este complet informat despre indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse. Pregătiți-vă pentru procedură prin igienizarea locului de injectare și asamblarea seringii, conform instrucțiunilor. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare. După injectare, masați ușor zona tratată pentru a distribui produsul în mod uniform.

 • Tratarea defectelor de volum facial ale pielii mature
 • Refacerea contururilor feței
 • Mărirea zonei pomeților
 • Tratamentul căderii pielii (ptoză facială)

Stylage XXL este un gel formulat în mod unic pentru a oferi rezultate de lungă durată. Odată cu adăugarea de manitol cu efect antioxidant, particulele de acid hialuronic din Stylage XXL sunt protejate de deteriorare, prelungindu-și astfel efectele asupra pielii. Aceast filler adaugă volum pentru a șterge instant ridurile adânci pentru un aspect revigorat, mai tânăr.

Tehnologia inovatoare Stylage® oferă durabilitate de până la 12 luni. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1,0 ml
 • 2 Ace x 27G ½”
 • 2 Canule x 25G 40
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE HYDRO – 1*1 ml

Stylage Hydro este un gel de acid hialuronic stabilizat, de origine non-animală, steril, apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml, sterilizată. Această formulă unică este indicată pentru o hidratare îmbunătățită a pielii și o elasticitate cutanată. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

14 mg / g hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Substanța trebuie injectată în dermul superficial, unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

 • față
 • gât
 • decolteu
 • mâini

Stylage Hydro este un tratament destinat revitalizării pielii și este special conceput pentru a trata deshidratarea moderată și laxitatea pielii. Ca și alte produse din gama Stylage,  conține manitol, un antioxidant care ajută la prelungirea durabilității acidului hialuronic atunci când este injectat în piele. Ca urmare, tratamentele Stylage Hydro promovează hidratarea activă și de lungă durată, ducând la îmbunătățirea tonusului pielii, restructurarea optimizată și întârzierea apariției semnelor de îmbătrânire.

Programul de tratament al pacientului poate fi personalizat pentru nevoile specifice și tipul de piele. Datorită acțiunii protectoare a manitolului antioxidant, efectele tratamentului cu Soluția Hydro se așteaptă să dureze câteva luni, în funcție de rata de metabolizare a acidului hialuronic a fiecaruia. De-a lungul timpului, acest filler biocompatibil se va resorbi în țesuturi. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Pacienții cu o sensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau cu alergii severe nu este recomandat să facă tratamente cu acest filler. Cu toate acestea, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, majoritatea oamenilor tolerează bine tratamentele Stylage Hydro. De asemenea, deoarece acest material nu este de origine animală, este potrivit pentru cei cu alergii aviare. Pacienții dumneavoastră pot prezenta reacții minore în jurul locului de injectare, inclusiv eritem (roșeață) sau decolorare, mâncărime, sensibilitate, durere și umflături.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • Ace de 2 – 30G de 1/8 “
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
hidro 600x600 1
hidromax 600x600 1

STYLAGE® HYDROMAX – 1*1 ml

Stylage HydroMax este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (sorbitol), este steril și apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml și sterilizată. Stylage HydroMax se absoarbe încet, în timp. Este indicat pentru a îmbunătăți hidratarea și elasticitatea cutanată în stratul superficial și cel profund al feței, gâtului, decolteului și mâinilor. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (12,5 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și sorbitol.

Poate fi injectat în stratul superficial și in cel profund al dermului unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

 • față
 • gât
 • decolteu
 • mâini

Stylage HydroMax este un tratament intensiv de hidratare conceput pentru a trata pielea sever uscată sau laxă. Stylage HydroMax conține puternicul antioxidant și hidratant sorbitol care ajută pielea să rețină apa. Această acțiune menține hidratarea și, în același timp, previne degradarea acidului hialuronic reticulat. Ca rezultat, pielea se va simți revigorată și cu efecte de lungă durată.

Rezultatele tratamentului sunt observabile în câteva zile și se așteaptă, în general, să dureze între 2 și 4 luni, în funcție de rata individuală a metabolizării acidului hialuronic. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Deși acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, pacienții dumneavoastră pot prezenta câteva reacții adverse ușoare și temporare Stylage HydroMax la locul injectării, cum ar fi durerea, sensibilitatea, umflarea, mâncărimea, eritemul (roșeață) și alte decolorări.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • 1 ac de 30G1 / 8 “
 • 1 ac 30G½ “
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Cum putem preveni efectele îmbătrânirii tenului?

Îmbătrânirea pielii este un fenomen biologic inevitabil cauzat fie de degradarea aspectului ei odată cu înaintarea în vârstă  (îmbătrânire intrinsecă), fie de expunerea la influențe dăunătoare externe (îmbătrânire extrinsecă).

Simptome ale îmbătrânirii tenului asociate celor două procese sunt:

skinn

 • Ridurile;
 • Pielea lăsată;
 • Pielea uscată;
 • Pielea aspră;
 • Efectul de piele transparentă;
 • Hiperpigmentarea;
 • Eritemul (arsuri);
 • Telangiectazia (mici vase de sânge dilatate și vizibile pe tegument);
 • Vânătăile;
 • Cancerul de piele.

 

Factori intrinseci asociați cu îmbătrânirea

Denumit și procesul de îmbătrânire naturală, îmbătrânirea intrinsecă reprezintă declinul natural al pielii, care debutează la mijlocul vârstei de 20 de ani. În acea perioadă, începe scăderea producției de colagen și elastină, două fibre proteice prezente la nivelul pielii, care va determina, peste câțiva ani, efectul de “lăsare” a pielii faciale. Mai mult, celulele pielii încep să se regenereze mai lent, contribuind la agravarea problemei.

Deși îmbătrânirea intrinsecă începe la mijlocul vârstei de 25 de ani, simptomele, cum ar fi ridurile, devin observabile mai târziu în viață.

Rata îmbătrânirii intrinseci a pielii poate fi puternic influențată de factorii de mediu, cum ar fi dieta și expunerea la lumina UV. Alți factori care afectează rata îmbătrânirii intrinseci sunt stresul oxidativ, glicația și inflamația și genele.

skiiin

 Ce este stresul oxidativ?

Stresul oxidativ este un dezechilibru între producerea de radicali liberi și capacitatea organismului de a stopa efectele lor dăunătoare prin producerea de antioxidanți neutralizanți. Când apare stresul oxidativ, radicalii liberi pot provoca semne premature de îmbătrânire, precum tonuri și texturi inegale ale pielii și pot chiar descompune proteinele esențiale care susțin pielea, provocând laxitate (lăsarea pielii).

Ce este glicația?

Glucoza pe care o obținem din consumul de zaharuri este o sursă vitală de combustibil pentru organism, dar, pe măsură ce îmbătrânim și metabolismul nostru încetinește, excesul de glucoză începe să aibă un efect negativ asupra pielii. Excesul de glucoză începe să se lipească de colagenul și elastina care alcătuiesc pielea, într-un proces chimic numit glicație. Rezultatul acestui proces este formarea produșilor avansați de glicație (AGE). Prezente la nivelul pielii, aceste fibre rigide, care nu au aceeași elasticitate ca fibrelor pielii obișnuite, pot duce la scăderea elasticității pielii.

Ce este inflamaţia?

Inflamația este un mecanism biologic complex de apărare împotriva invadatorilor străini, cum ar fi bacteriile și virușii. Inflamația inițiază, de asemenea, procesele de vindecare ale țesutului afectat și limitează deteriorarea celulelor pielii cauzate de substanțele chimice și de poluanții atmosferici. Cu toate acestea, inflamația cronică este asociată cu multe boli autoimune și este un catalizator pentru procesul vizibil de îmbătrânire a pielii. Stresul oxidativ, glicația și formarea de AGE pot provoca inflamații cronice sau excesive. Când unul dintre aceste tipuri de inflamație apare, dăunează corpului și, astfel, pielii. Reacția inflamatorie la producerea de radicali liberi poate duce la inflamație cronică, în care sistemul imunitar atacă în mod greșit țesutul normal al pielii și are ca rezultat o deteriorare a fibrelor de colagen care mențin pielea fermă și netedă.

Care este impactul ADN-ului asupra îmbătrânirii pielii?

ADN-ul poate avea un impact mai mare asupra stării de bine a pielii decât orice produs disponibil pe rafturi. Un studiu a constatat că, din cele aproximativ 25.000 de gene ale genomului uman, aproximativ 1.500 dintre acestea influențează sănătatea pielii. De asemena, a constatat că există în jur de 200 de gene care au legătură cu modul de apărare al pielii împotriva radicalilor liberi, care pot îmbătrâni pielea.

Factori extrinseci asociați cu îmbătrânirea

Îmbătrânirea pielii cauzată de factorii externi este un proces pe care, în cea mai mare parte, îl putem controla. Principala cauză a îmbătrânirii extrinseci este expunerea la razele UV emanate de soare. Alți asemenea factori pot fi:

 • Fumatul;
 • Consumul de alcool;
 • Deshidratarea;
 • Stresul cronic;
 • Somnul insuficient;
 • Dieta nesănătoasă.
 

Prevenirea îmbătrânirii tenului

Pielea este cel mai mare organ al nostru și scutul care împiedică pătrunderea agentului patogen în corp. Este esențial să îngrijim pielea asemenea celorlalte organe vitale ale corpului, pentru a ne bucura de aspectul său tânăr și sănătos, pentru o perioadă cât mai lungă.

Un ingredient care promovează funcția de apărare a pielii, care are efect anti-îmbătrânire și care menține pielea hidratată este acidul hialuronic. Produsele cu acid hialuronic pot fi folosite numai de către medicii specialiști pentru a adăuga contur și volum buzelor sau pentru a umple ridurile.

steringa

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un polizaharid prezent în mod natural în organism, în cea mai mare parte în piele, care ajută la legarea apei de colagen, astfel încât pielea să aibă un aspect sănătos și hidratat. Producția lui naturală scade odată cu vârsta, dar poate fi suplimentat, prin utilizarea anumitor produse. Mai mult decât atât, acidul hialuronic este cea mai sigură metodă de umplere prezentă pe piață. Doar în cazul acidului hialuronic injectat, poate apărea o ușoară iritație la nivelul pielii.

Produsul nostru Stylage S cu Lidocaină este un injectabil ideal pentru estomparea primelor efecte ale îmbătrânirii tenului, folosit mai exact pentru netezirea ridurilor superficiale și medii de pe zona feței, precum și pentru mărirea buzelor.

Stylage M cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci, prin injectarea în dermul mijlociu până la cel profund al feței și / sau pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor.

Stylage L cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic, de origine non-animală, indicat pentru umplerea ridurilor profunde și pentru restaurarea volumului obrajilor, contururilor feței  și pomeților.

Stylage XL cu Lidocaină este un filler conceput pentru a corecta volumul diminuat al pomeților, obrajilor și pentru a redefini contururile faciale. Acest gel este formulat cu ajutorul manitolului antioxidant pentru a-i crește durabilitatea, precum și lidocaina, ale cărui efecte anestezice oferă un plus de confort pacientului.

Produsele Stylage au o gamă largă de utilizare, inclusiv hidratarea zonelor sensibile precum gâtul, fața, mâinile și decolteul, pentru îmbunătățirea elasticității cutanate. 

ssmmll