Stylage

by Vivacy

Creat de compania franceză Vivacy Laboratories, Stylage este un filler cu acid hialuronic, lidocaină și un antioxidant (manitol), toate trei într-un singur produs. Avand diferite concentrații, Stylage poate viza și trata diverse probleme, în funcție de zonă și de gradul de degradare al dermului.

Corectează ridurile de pe frunte, din zona ochilor, a nasului, gurii, bărbiei, reda pielii hidratarea pierdută și ajută în refacerea conturului feței (obraji cazuți, pierderea de volum al buzelor).

 • În compoziție există antioxidanți pentru un efect suplimentar de întinerire
 • Tehnologia 3D Matrix oferă un efect mai lung
 • Tehnologia IPN-Like oferă elasticitate
 • Tratamentul este injectat zonal, ușor și fără dureri

Produse

stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy 1 1

STYLAGE® SPECIAL LIPS – 1*1 ml

Stylage Special Lips este un filler cu acid hialuronic indicat pentru îmbunătățirea conturului și creșterea volumului buzelor. Stylage Special Lips este o alternativă mai puțin invazivă și mai subtilă pentru mărirea buzelor. Pentru a adăuga volum sau formă în această zonă, Stylage Special Lips este o formă impermanentă de tratament, ceea ce înseamnă că va fi lent resorbit în corp într-o perioadă de timp.

Care sunt avantajele Stylage Special Lips?

Ca și alte fillere utilizate pentru mărirea buzelor, Stylage Special Lips este fabricat din acid hialuronic. Tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories folosită pentru a crea Stylage Special Lips oferă o durabilitate ridicată. Stylage Special Lips conține, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care ajută la prevenirea absorbției rapide a acidului hialuronic în organism.

Cum funcționează?

Când este injectat în buze, Stylage Special Lips le umple instantaneu, adăugând volum și netezind orice rid. Cu acest produs, puteți sculpta buzele pentru a corecta orice deficiențe cosmetice, cum ar fi disproporționalitatea sau asimetria. Gelul este format din acid hialuronic stabilizat, un compus care se găsește în mod natural în corp. Această substanță are capacitatea de a atrage moleculele de apă, care, în acest caz, hidratează buzele, subliniind, de asemenea, forma lor.

Care sunt ingredientele?

Aceast filler este compus din 18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și tampon fosfat cu pH 7,2.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage Special Lips se administrează prin injectare în sau în jurul mucoasei buzelor de către un medic calificat, autorizat. Înainte de a începe procedura, asigurați-vă că pacientul dvs. este informat despre rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse legate de tratamentul Stylage Special Lips. Apoi, pregătiți locul de injectare dezinfectând zona cu un antiseptic adecvat. Asamblați seringa atașând sigur acul furnizat la aceasta, conform instrucțiunilor. După injectare, masați zona tratată.

Când ar trebui să folosesc acest produs?

Stylage Special Lips a fost creat special pentru tratamentul buzelor, în special la pacienții care au pierdut din volumul buzelor odată cu trecerea anilor sau care au buzele subțiri în mod natural. Puteți utiliza Stylage Special Lips pentru a corecta buzele disproporționate superioare și inferioare și pentru a defini conturul acestora. În plus, poate fi utilizat pentru a restabili hidratarea buzelor uscate.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Stylage Special Lips a fost dezvoltat special pentru a fi utilizat pe buze sau în zona din jurul buzelor.

Cât durează rezultatele?

Buzele sunt o zonă extrem de mobilă a corpului, cu o mișcare constantă de a vorbi, mânca și zâmbi. Stylage Special Lips conține acid hialuronic reticulat, precum și manitol, care îi permite să dureze mai mult, fără a fi resorbit în corp. Rezultatele durează timp de aproximativ 6 până la 9 luni după tratamentul inițial.

Cine este candidatul ideal?

Persoanele care caută să își corecteze deficiențele estetice sau să-și îmbunătățească aspectul buzelor. Acești candidați nu ar trebui să aibă un istoric de hipersensibilitate la acidul hialuronic.

De ce ar trebui să cumpăr Stylage Special Lips?

Stylage Special Lips permite pacienților dumneavoastră să-și restaureze sau să-și îmbunătățească buzele.

Există efecte secundare?

Injecțiile de acid hialuronic pot provoca iritații, în special în zona buzelor sensibile. Efectele secundare posibile includ durere, sensibilitate, mâncărime, eritem (roșeață), alte decolorații sau umflături la locul injectării.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE® SPECIAL LIPS LIDOCAINE – 1*1 ml

Stylage Special Lips cu Lidocaină este un filler folosit pentru îmbunătățirea buzelor. Acest produs include, de asemenea, lidocaina cu efect anestezic, care ajută la reducerea nivelului de durere al pacientului în timpul procesului de injectare. Acest filler crește volumul buzelor și le îmbunătățește conturul. Implantul trebuie injectat în mucoasa buzelor sau în zona din jurul buzelor, pentru a avea cele mai bune rezultate.

Care sunt avantajele acestui produs?

Stylage Special Lips cu Lidocaină este fabricat cu acid hialuronic dens, iar tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories îi permite să dureze mai mult în mediul dur al buzelor. Stylage Special Lips cu Lidocaină include, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care crește în continuare longevitatea produsului. În plus, Stylage Special Lips cu Lidocaină conține lidocaină, care ajută la reducerea disconfortului pacientului.

Cum funcționează acest produs?

Când injectați Stylage Special Lips cu Lidocaină în buzele pacienților, acidul hialuronic adaugă instant volum și hidratare. Stylage Special Lips cu Lidocaină poate fi, de asemenea, utilizat pentru a corecta asimetria din partea superioară și inferioară a buzelor. Puteți utiliza Stylage Special Lips cu Lidocaină pentru a corecta ridurile fine din jurul buzelor pentru un aspect mai neted, mai tineresc.

Care sunt ingredientele?

Acest produs include 18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină 0,3%.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage Special Lips cu Lidocaină trebuie administrat prin injecție intradermică / subcutanată sau prin injecție în membrana mucoasă a buzelor. Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injecții.

Înainte de a începe procedura, igienizați locul injecției cu un dezinfectant adecvat. Injectați produsul încet. Masați ușor zona tratată după injectare.

Când ar trebui să folosesc acest produs?

Stylage Special Lips cu Lidocaină poate fi utilizat pentru a corecta o varietate de deficiențe estetice ale buzelor. Pentru efecte optime, cursul recomandat este de 1 până la 2 ședințe de tratament, urmate de ședințe periodice de întreținere de 2 ori pe an.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Stylage Special Lips cu Lidocaină este indicat pentru injectarea în buze sau în zona din jurul buzelor (zona periorală).

Cât durează rezultatele?

Când injectați Stylage Special Lips cu Lidocaină în buzele pacientului, acidul hialuronic începe să funcționeze aproape imediat. Stylage Special Lips cu Lidocaină, precum și acidul hialuronic promovează creșterea colagenului și îmbunătățește elasticitatea pielii. Majoritatea pacienților continuă să se bucure de buzele lor frumoase timp de 6 până la 9 luni.

Cine este candidatul ideal pentru acest produs?

Persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma buzelor sau să îndrepte eventualele deficiențe cosmetice sunt candidații ideali pentru acest tratament. De asemenea, aceștia nu trebuie să fie alergice la acidul hialuronic sau la lidocaină.

Există efecte secundare?

Acidul hialuronic se găsește natural în organism, majoritatea pacienților îl tolerează bine. Cu toate acestea, potențialele reacții adverse legate de injectare pot include durere, mâncărime, eritem (înroșire) sau decolorare sau inflamare în jurul locului de injectare. Lidocaina din Stylage Special Lips cu Lidocaină ajută la reducerea durerii și disconfortului, în timp ce manitolul ajută la reducerea inflamației.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy
stylage bi soft s

STYLAGE® S – 2*0,8 ml

Stylage S este un gel cu acid hialuronic de origine non-animală, care este indicat pentru netezirea ridurilor superficiale până la cele moderate. Stylage S poate fi, de asemenea, utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată sau remodelare a buzelor. După injectare, acest umplutură va genera volum în zona tratată. Va fi resorbit încet în corp într-o perioadă de timp. Această formulă are, de asemenea, avantajul manitolului, un antioxidant utilizat pentru a proteja pielea de radicalii liberi nocivi.

Care sunt avantajele Stylage S?

Stylage S este un filler cu vâscozitate scăzută, potrivit pentru tratamentul ridurilor dermice superficiale și medii. O combinație de acid hialuronic și manitol face Stylage S unic, oferind o rezistență sporită.

Cum funcționează?

Stylage S este o substanță de umplere dermică realizată cu acid hialuronic, care ajută la hidratarea și volumizarea pielii pacientului. De asemenea, acidul hialuronic încurajează producerea de colagen și elastină, îmbunătățind elasticitatea pielii. Între timp, matinolul cu efect antioxidant ajută la protecția împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, precum și la prelungirea duratei de viață a particulelor de acid hialuronic.

Care sunt ingredientele?

Stylage S este ambalat cu 16 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și un tampon fosfat cu pH fiziologic.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage S poate fi injectat in dermul superficial, cel mijlociu sau in buze. Pentru a începe, pregătiți locul injectării folosind tehnici aseptice adecvate. Apoi, injectați produsul încet în zona dorită, având grijă să ajungeți la adâncimea adecvată necesară pentru corectarea imperfecțiunilor. Masați pielea după injectare pentru a asigura o distribuție uniformă a produsului în zona de tratament. Consultați prospectul produsului pentru setul complet de instrucțiuni de utilizare.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Utilizați Stylage pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii, inclusiv ridurile superficiale și pierderea de volum.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Stylage S se utilizează pentru a corecta ridurile superficiale de pe obraji, de pe frunte și din zona gurii. Poate fi folosit pentru a oferi volum buzelor și pentru a umple golurile și cearcănele din zona ochilor.

Cât durează rezultatele?

Defectele estetice sunt de obicei corectate în 1 sau 2 sesiuni de injectare. După o sesiune inițială de tratament, pacienții trebuie să efectueze sesiuni regulate după o perioadă de 9 luni până la 1 an pentru a menține efectele optime.

Cine este candidatul ideal pentru acest produs?

Candidații ideali pentru tratamentul cu Stylage S sunt cei care doresc să corecteze semnele superficiale sau minore ale îmbătrânirii.

De ce ar trebui să achiziționez acest produs?

Stylage S oferă efectele netezitoare și hidratante ale acidului hialuronic, precum și protecția față de radicalii liberi a manitolului cu efect antioxidant. Tehnologia patentată IPN-Like folosită pentru a crea Stylage S oferă o durabilitate ridicată, înainte să fie absorbit de corp. Stylage S a câștigat popularitate în randul rândul chirurgilor cosmeticieni din Europa datorită tehnologiei sale avansate și beneficiilor antioxidante.

Există efecte secundare?

Stylage S este făcut cu acid hialuronic, care se găsește în mod natural în organism. Din acest motiv, este, în general, bine primit de majoritatea pacienților. În plus, manitolul din Stylage S ajută la reducerea efectelor secundare cu abilitățile sale antioxidante. Reacțiile adverse posibile pot include umflături, dureri, sensibilitate, mâncărime, eritem tranzitoriu (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml;
 • 4 Ace x 30G ½”;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea.

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE® S LIDOCAINE – 2*0,8 ml

Stylage S cu Lidocaină este un implant injectabil indicat pentru netezirea ridurilor superficiale și medii de pe zona feței, precum și pentru mărirea buzelor. Stylage S cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare superficială în zona ridurilor sau defectelor cutanate care trebuiesc tratate. Acest filler unic este formulat cu acid hialuronic stabilizat, o substanță care se găsește în mod natural în organism. Cu capacitatea sa unică de a lega moleculele de apă, acest compus are proprietăți incredibile de hidratare și volumizare. De asemenea, conține lidocaină, un anestezic care mărește confortul pacientului.

Care sunt avantajele Stylage S Lidocaine?

Produsele Stylage sunt fabricate folosind tehnologii brevetate care măresc elasticitatea gelului și se încorporează perfect în țesuturile umane. Acest lucru oferă rezultate mai naturale, de lungă durată decât alte produse de umplutură. În plus, Stylage S cu Lidocaină conține manitol, un antioxidant care previne degradarea timpurie a acidului hialuronic pentru o durabilitate sporită a rezultatelor. Această versiune a produsului Stylage S conține, de asemenea, lidocaină, creând o experiență mai ușoară, fără durere pentru pacienți.

Cum funcționează?

Pe măsură ce corpul îmbătrânit își pierde nivelele naturale de acid hialuronic și colagen, volumul se reduce și pielea își pierde suportul natural. Acest lucru poate duce la pielea ridată și încrețită. Când injectați Stylage S cu Lidocaină în dermul superficial până la nivelul median al pacientului, conținutul de acid hialuronic al pielii este restabilit. În plus, acidul hialuronic stimulează producția de colagen în piele, mărind puterea și elasticitatea acestuia în timp. Cu un volum mai mare și o structură crescută a pielii, pacienții se pot bucura de o piele mai fină, cu mai puține riduri.

Care sunt ingredientele?

Stylage S cu Lidocaină include acid hialuronic reticulat, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină.

Acidul hialuronic din Stylage S cu Lidocaină este produs folosind tehnologia IPN-Like pentru a crea două structuri, crescând densitatea nodurilor sale de reticulare pentru un efect mai durabil. Manitolul din Stylage S cu Lidocaină este un antioxidant care, de asemenea, ajută la protejarea acidului hialuronic și a celulelor pielii de deteriorarea cauzată de radicalii liberi. Împreună, aceste ingrediente lucrează pentru a crea rezultate durabile pe care le vor adora pacienții.

Instrucțiuni de utilizare

Injecțiile de Stylage S cu Lidocaină trebuiesc administrate de un medic specialist calificat legal. Pentru a începe, mai întâi sterilizați locul injectării cu un dezinfectant și injectați produsul la adâncimea corespunzătoare. Injectați produsul încet cu tehnica adecvată de injectare. Consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Utilizați acest produs pentru a trata pacienții cu riduri superficiale sau medii care doresc să inverseze semnele de îmbătrânire.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Aceast produs poate fi utilizat pentru a trata ridurile periorale din jurul gurii, ridurile de marionetă între gură și bărbie, ridurile periorbitale, ridurile de încruntare între sprâncene și ridurile fine ale obrazului. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage S cu Lidocaină pentru a trata pacienții care au cearcăne întunecate sau goluri oculare în zona de sub ochi, sau pentru augmentarea buzelor.

Cât durează rezultatele?

Imediat ce injectați Stylage S cu Lidocaină în dermul superficial, acidul hialuronic se atașează de moleculele de apă. Acest lucru adaugă volumul din interior, reducând instantaneu aspectul ridurilor. Pacienții dumneavoastră ar trebui să se bucure de rezultatele Stylage S cu injecție cu Lidocaină timp de aproximativ 9 până la 12 luni. Rețineți că Stylage S poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an pentru a menține efectele.

Cine este candidatul ideal?

Stylage S cu Lidocaină are o concentrație de 16 mg / g de acid hialuronic, ceea ce îl face adecvat pentru tratarea pacienților cu riduri superficiale până la cele medii.

Există efecte secundare?

Reacțiile adverse legate de injectare pot apărea după tratamentul cu acest produs. Acestea ar putea include umflături, roșeață, decolorare, durere, sensibilitate și mâncărime la locul injectării. Contraindicațiile pentru Stylage S cu Lidocaină includ injectarea la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau lidocaină și injectarea la pacienții cu antecedente de alergii severe și anafilaxie. Deoarece acidul hialuronic din Stylage S cu Lidocaină nu este de origine animală, nu este necesar să efectuați un test de piele înainte de a injecta produsul.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml
 • 4 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete de trasabilitate

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Stylage S lido 600x600 1
stylage m 2x1ml vivacy

STYLAGE® M – 2*1 ml

Stylage M este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, steril, apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Acest implant injectabil este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci prin injectare în dermul mijlociu sau profund al feței sau buzelor. Poate fi folosit și pentru întinerirea mâinilor prin injectarea subcutanată.

În timp ce Stylage M generează volum imediat după injectare, acesta va fi în cele din urmă resorbabil în organism din cauza naturii sale biodegradabile. Ca urmare, acest tratament nu este permanent și ar trebui să fie revizuit anual pentru a menține rezultatele.

Care sunt avantajele Stylage M?

Stylage M este un filler realizat din 20 mg / g de acid hialuronic, care utilizează tehnologia patentată de Vivacy IPN. Stylage M este unic datorită conținutului său de manitol, care ajută la protejarea pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Chirurgii cosmeticieni pot de asemenea să utilizeze Stylage M pentru a corecta liniile și ridurile faciale, precum și pentru a sculpta nasul, buzele și fața.

Cum funcționează?

Stylage M este conceput pentru corectarea pierderii volumului facial asociat vârstei. Acesta umple pielea prin puterea hidratantă a acidului hialuronic. În această formulă, acidul hialuronic este stabilizat printr-un proces patentat de fabricație care are ca rezultat un gel mai dens, permițându-i să dureze mai mult în piele. Acest lucru este susținut de manitol, care păstrează integritatea implantului, protejând în același timp pielea de deteriorarea radicalilor liberi.

Care sunt ingredientele?

Această formulă este compusă din 20 mg / g hialuronat de sodiu, un tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage M trebuie administrat numai de un medic specialist calificat și autorizat. Acest produs este injectat în dermul profund sau mijlociu folosind acul furnizat și tehnicile adecvate de injectare. Consultați prospectul pentru mai multe informații.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Stylage M trebuie utilizat pentru a trata ridurile moderate până la adânci de pe zona feței, pentru întinerirea mâinilor și pentru mărirea buzelor. Poate fi folosit și pentru a sculpta nasul ca o alternativă la rinoplastie. Tratamentul se efectuează în mod obișnuit în 1 până la 2 sesiuni de injectare, cu programări periodice de întreținere o dată pe an.

Ce domenii pot trata cu acest produs?

Stylage M poate fi injectat în pliurile nazolabiale sau în comisiile orale (ridurile de marionetă). Se poate utiliza si pentru a reduce căderea obrajilor și bărbiei. De asemenea, puteți utiliza Stylage M ca o alternativă la intervențiile chirurgicale invazive, inclusiv rinoplastia, remodelarea urechii sau conturul feței.

Cât durează rezultatele?

Stylage M durează până la 12 luni înainte de a se descompune în mod natural în piele. Aceasta înseamnă că pacienții dumneavoastră trebuie să vină în fiecare an pentru a menține rezultatele injecțiilor cu Stylage M.

Cine este candidatul ideal?

Acest tratament este destinat celor care caută să corecteze semnele de îmbătrânire, cum ar fi ridurile moderate până la severe și pierderea volumului facial, sau care doresc să-și îmbunătățească trăsăturile faciale.

De ce ar trebui să achiziționez acest produs?

Stylage M vă poate ajuta pacienții să obțină aspectul dorit fără rinoplastie sau alte tipuri de chirurgie plastică. În plus față de formula sa de acid hialuronic de lungă durată, Stylage M are avantajul suplimentar al manitolului, care ajută la protejarea pielii pacientului împotriva daunelor cauzate de mediu.

Există efecte secundare?

Dacă pacientul dvs. are o hipersensibilitate la acid hialuronic sau un anafilaxie anafilactică, trebuie să evite injectările de Stylage M. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor răspund bine la acest tratament, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Reacțiile adverse frecvente legate de injectare pot include durere, sensibilitate, mâncărime, umflături, înroșire (eritem) sau alte decolorări în jurul locului de injectare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml;
 • 4 Ace x 30G ½”;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete de trasabilitate.

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE® M LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage M cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută și sterilizată de 1 ml. Stylage M cu Lidocaină se reabsoarbe lent într-o perioadă de timp. Este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci, prin injectarea în dermul mediu până la cel profund al feței și / sau pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor.

Cum funcționează Stylage M Lidocaine?

Stylage M cu Lidocaină este fabricat din ingrediente de acid hialuronic 20 mg / g și manitol. Acidul hialuronic din Stylage M cu Lidocaină este puternic reticulat prin tehnologia Vivacy IPN-Like® pentru a-l face mai dens și mai robust, cu o durată mai lungă înainte de a se absorbi în pielea pacientului. Pe măsură ce injectați Styling M cu Lidocaină, derma de la nivelul median până la profunzimea pacientului, acidul hialuronic scade pielea pacientului pentru a netezi ridurile sau pentru a mări volumul pacientului. Între timp, manitolul antioxidant din Stylage M cu Lidocaină ajută la prevenirea descompunerii acidului hialuronic, protejând în același timp pielea pacientului de radicalii liberi.

Care sunt ingredientele?

Hialuronat de sodiu (20 mg / g), 0,3% clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Administrarea acestui produs trebuie efectuată de un medic specialist licențiat și instruit. Injectați acest produs lent utilizând acul furnizat.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Chirurgii cosmetici folosesc Stylage M cu Lidocaină pentru a corecta ridurile faciale moderate până la severe, cum ar fi comisiile orale (linii de marionetă) și pliurile nazolabiale. În general, Stylage M cu Lidocaină vă poate ajuta să efectuați corecția moderată a ridurilor.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Puteți utiliza Stylage M cu Lidocaină pentru a corecta ridurile din zona feței și bărbiei. Puteți utiliza Stylage M cu Lidocaină pentru a remodela loburile urechilor, precum și o alternativă non-invazivă la rinoplastie.

Cât durează rezultatele?

Stylage M cu Lidocaină poate dura până la doisprezece luni. Stylage M cu Lidocaină poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an.

Cine este candidatul ideal?

Pacientii cu varsta de peste 21 de ani care doresc sa își trateze defectele faciale cum ar fi ridurile moderate pana la severe si volumul facial, sau care doresc sa-si imbunatateasca trăsăturile faciale sunt candidatii potriviti pentru tratamentul cu Stylage M.

Există efecte secundare?

Când administrați injecțiile cu Stylage M, pot apărea reacții adverse, precum: durere, sensibilitate, mâncărime, inflamare, decolorare și înroșire (eritem) la locul injectării. Cu toate acestea, adăugarea de lidocaină ajută la reducerea durerii asociate injectărilor cosmetice, făcând tratamentele mai confortabile. Manitolul antioxidant din Stylage M cu Lidocaină ajută la reducerea efectelor secundare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4 Ace x 30G ½”
 • Prospectul
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

stylage M lido 1
Stylage Bi Soft L bis 600x600 1

STYLAGE® L – 2*1 ml

Stylage L este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L este un filler indicat pentru netezirea ridurilor adânci până la foarte adânci și / sau pentru refacerea volumului (obraji, contururi ale feței, pomeți) prin injectare dermică profundă din zona feței. Stylage L poate fi folosit și în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată. Stylage L generează volum pentru netezirea zonei injectate, prin injectare dermică profundă. Acesta va fi resorbit lent, în timp.

Care sunt avantajele Stylage L?

Stylage L este un filler cu acid hialuronic indicat pentru a corecta ridurile și pliurile profunde și severe. Acesta este un gel formulat în mod unic pentru a oferi rezultate de lungă durată. Odată cu adăugarea de manitol cu efect antioxidant, particulele de acid hialuronic din Stylage L sunt protejate de deteriorare, prelungindu-și astfel efectele asupra pielii. Aceast filler adaugă volum pentru a șterge instant ridurile adânci pentru un aspect revigorat, mai tânăr.

Cum funcționează?

Stylage L este produs din 24mg / g acid hialuronic extrem de reticulat prin tehnologia brevetată IPN-Like de la Vivacy. Acest lucru face ca particulele de acid hialuronic să fie mai dense și mai robuste, care durează mai mult în pielea pacientului. Când injectați Stylage L, particulele de acid hialuronic se plimbă în piele, umplând și netezind ridurile profunde și pliurile faciale. Acidul hialuronic încurajează creșterea colagenului, îmbunătățind structura pielii. Manitolul cu efect antioxidant ajută, de asemenea, la protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi, ceea ce face ca acidul hialuronic să dureze mai mult înainte de a se descompune natural în piele.

Care sunt ingredientele?

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injecții.

Înainte de a începe procedura, igienizați locul injecției cu un dezinfectant adecvat. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Cât durează rezultatele?

Acidul hialuronic se descompune în mod natural în timp. Cu toate acestea, tehnologia de reticulare și adăugarea de manitol la Stylage L ajută la întârzierea acestui efect. Pacienții dvs. ar trebui să continue să arate mai tineri pentru aproximativ 12 luni după tratament.

Cine este candidatul ideal?

Cu Stylage L ajutați pacienții dumneavoastră să scape de ridurile profunde sau liniile faciale severe, cum ar fi liniile de marionetă (comisuri orale) sau pliurile nazolabiale. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage L pentru pacienții care au nevoie de volum în zona mâinilor.

De ce ar trebui să cumpăr acest produs?

Styling L este un filler cu acid hialuronic, deși spre deosebire de alte fillere similare, conține manitol. Acesta contribuie la protejarea acidului hialuronic și a pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Pacienții dvs. pot beneficia de efectul de netezire imediată.

Există efecte secundare?

Efectele secundare pot include eritem (roșeață) sau alte decolorații, sensibilitate, durere, inflamare sau mâncărime în jurul locului de injectare. Cu toate acestea, manitolul din Stylage L ajută la reducerea umflăturii asociate cu injectările cosmetice.

 • 2 seringi preumplute 1 ml
 • 4 Ace x 27G ½”
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE® L LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage L cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic, de origine non-animală, cu 0,3% clorhidrat de lidocaină, antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L cu Lidocaină este un implant injectabil indicat pentru umplerea ridurilor profunde și / sau pentru restaurarea volumului (obrajii, contururile feței, pomeții). Stylage L cu Lidocaină poate fi de asemenea utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectarea subcutanată. Stylage L cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare cutanată profundă în zona ridurilor sau defectelor care necesită tratament, unde se va genera volum pentru a umple zona injectată. Acidul va fi resorbit lent, în timp.

Care sunt avantajele Stylage L Lidocaine?

Spre deosebire de alte substanțe de umplere similare, Stylage Lidocaină conține manitol, un antioxidant care protejează pielea pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Stylage L cu Lidocaină conține de asemenea lidocaină pentru a ajuta la amorțirea pielii pacientului, făcând injecțiile mai confortabile. În combinație, aceste trei ingrediente contribuie la îmbunătățirea texturii pielii pacientului, făcând-o mai ușoară, mai reîncărcată și mai tânără.

Cum funcționează?

Stylage L conține acidul hialuronic ca ingredient cheie. Această polizaharidă naturală contribuie în primul rând la hidratarea pielii, având capacități mari de reținere a apei. Odată cu vârsta, cantitatea de acid hialuronic din piele scade, ceea ce duce la caracteristicile de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi pierderea volumului, uscăciunea pielii, laxitatea pielii și încrețirea. Stylage L suplimentează pielea îmbătrânită cu acid hialuronic, pentru o piele mai fermă și mai fină.

Care sunt ingredientele?

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol, 0,3% clorhidrat de lidocaină.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage L cu Lidocaină se administrează prin injectare în dermul profund. Înainte de procedură, asigurați-vă că pacientul dvs. este pe deplin informat cu privire la indicațiile, contraindicațiile, rezultatele așteptate, măsurile de precauție care trebuie luate și evenimentele potențiale adverse ale Stylage L cu Lidocaină. Injectați produsul în piele dezinfectată, neinflamată. Injectați lent, cu tehnica de injectare adecvată pentru tipul de tratament. Pentru un set complet de instrucțiuni de utilizare, consultați prospectul produsului.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Utilizați acest produs în 1 sau 2 sesiuni de injectare pentru a corecta ridurile adânci și pierderea volumului facial și, ulterior, o dată pe an pentru a susține rezultatele.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Puteți injecta Stylage L cu Lidocaină în dermul profund al pacientului pentru a corecta ridurile adânci, cum ar fi pliurile nazolabiale și comisiile orale, cunoscute și ca riduri de marionetă. De asemenea, puteți utiliza Stylage L cu Lidocaină pentru a trata pierderea volumului mâinilor.

Cât durează rezultatele?

Atunci când injectați Stylage L cu Lidocaină în pielea pacientului, acidul hialuronic se înmoaie imediat, umplând liniile și ridurile pentru a conferi pielii un aspect mai fin aproape instantaneu. În același timp, lidocaina ajută la amorțirea zonei de injectare și antioxidantul, manitol, ajută la protejarea pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi și la îmbunătățirea longevității acidului hialuronic. Pacienții dumneavoastră trebuie să continue să se bucure de rezultatele tratamentului lor cu Stylage L cu Lidocaină timp de aproximativ un an.

Cine este candidatul ideal?

Persoanele care prezintă o îmbătrânire sau pliuri cutanate moderate până la severe legate de vârstă sunt potrivite pentru tratamentul cu Stylage L.

Există efecte secundare?

Dacă pacienții dumneavoastră au o sensibilitate cunoscută față de acidul hialuronic, ei ar trebui să evite Stylage L cu Lidocaină, deși majoritatea oamenilor îl tolerează bine, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Pacienții dumneavoastră ar putea experimenta Stylage L cu efecte secundare cum ar fi durere, sensibilitate, mâncărime, umflare, eritem (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării. Cu toate acestea, lidocaina ajută la reducerea durerii și a disconfortului, iar manitolul ajută la reducerea oricărei umflături.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4 Ace x 27G ½”
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

stylage bi soft l lidocaine
stylage xl 2x1ml vivacy 1

STYLAGE® XL – 2*1 ml

Styling XL este un implant injectabil pentru tratamentul defectelor de volum facial, incluzând refacerea sau mărirea obrajilor și a conturului feței, precum și pentru tratarea ușoarelor ptoze (lăsarea pielii). Stylage XL este, de asemenea, indicat pentru tratamentul lipodistrofiei faciale, inclusiv cea observată la pacienții care suferă de HIV. Acest filler pe bază de acid hialuronic poate fi de asemenea folosit pentru întinerirea mâinilor prin injectare subcutanată.

Stylage XL este disponibil și cu Lidocaină.

Care sunt avantajele Stylage XL?

Proprietățile vâscoelastice ale acestui gel facilitează injectarea. De asemenea, are proprietăți pseudoplastice foarte ridicate, ceea ce îl face atât ușor de sculptat, cât și ușor de adaptat la mișcările țesutului cutanat. În cele din urmă, această flexibilitate creează rezultate cu aspect natural.

Cum funcționează?

Acidul hialuronic prezent în Stylage XL se leagă de moleculele de apă din piele, plompând dermul și creând un volum sporit. Acest efect îl face extrem de eficient la umplerea golurilor faciale, îmbunătățirea obrajilor sau a pomeților și conturarea trăsăturilor faciale.

Stylage XL este produs extrem de reticulat prin tehnologia brevetată IPN de la Vivacy. Acest lucru face ca particulele de acid hialuronic să fie mai dense și mai robuste, care durează mai mult în pielea pacientului. Când injectați Stylage XL, particulele de acid hialuronic se plimbă în piele, umplând și netezind ridurile profunde și pliurile faciale. Acidul hialuronic încurajează creșterea colagenului, îmbunătățind structura pielii. Manitolul cu efect antioxidant ajută, de asemenea, la protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi, ceea ce face ca acidul hialuronic să dureze mai mult înainte de a se descompune natural în piele.

Care sunt ingredientele?

Această formulă include 26 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injecții.

Înainte de a începe procedura, igienizați locul injecției cu un dezinfectant adecvat. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Injectați Stylage XL în dermul profund și / sau în țesuturile subcutanate pentru a oferi un volum instantaneu feței. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Când ar trebui să folosesc acest produs?

Stylage XL este utilizat pentru a crea sau restaura volumul facial la pacienți. Tratamentul cu acest produs este de obicei efectuat în 1 sau 2 ședințe, urmate de sesiuni periodice de întreținere o dată pe an pentru a menține efectele dorite.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Stylage XL poate trata pierderea de volum facial în zone precum obrajii sau contururile feței. În plus, acest produs poate acționa ca umplutură pentru pliurile adânci. Stylage XL poate fi, de asemenea, injectat în partea din spate a mâinilor în scopul întineririi acestora.

Cât durează rezultatele?

Acidul hialuronic continuă să adauge volum pielii pacientului pentru aproximativ 12 luni după tratament.

Cine este candidatul ideal?

Pacienții care s-au confruntat cu pierderi de volum facial sau ptoză, fie prin îmbătrânire sau alte cauze, sunt candidații ideali. Acest filler se aplică și pacienților care doresc să își augmenteze caracteristicile faciale, obrajii sau pomeții.

De ce ar trebui să cumpăr Stylage XL?

Există o varietate de fillere pentru îmbunătățiri cosmetice, dar Stylage XL are avantajul suplimentar de a vă ajuta pielea să fie protejată împotriva radicalilor liberi și a altor daune ale mediului. Stylage XL permite, de asemenea, rezultate similare cu tratamentul de facelift fără intervenții chirurgicale plastice invazive.

Există efecte secundare?

Pacienții dumneavoastră trebuie să fie conștienți de efectele imediate ale acestei forme de tratament. Acestea includ reacții inflamatorii precum roșeață, edem, eritem, mâncărime și durere la locul injectării. Aceste reacții ar trebui să se rezolve pe deplin într-o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1,0 ml
 • 2 Ace x 23G1¼”
 • 2 Ace x 27G½”
 • 1 prospect
 • set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE® XL LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage XL cu Lidocaină este un filler dezvoltat de Vivacy Laboratoires pentru tratamentul pierderii de volum facial. Această formulă este concepută pentru a corecta defectele cauzate de volumul diminuat, adăugând greutate pomeților și obrajilor și redefinind contururile faciale. Acest gel este formulat cu ajutorul manitolului antioxidant pentru a-i crește durabilitatea, precum și lidocaina, ale cărui efecte anestezice oferă un plus de confort pacientului.

Stylage XL este disponibil și fără Lidocaină.

Care sunt avantajele Stylage XL Lidocaine?

Acest filler are proprietăți vâscoelastice care îl fac extrem de maleabil, ceea ce îi permite să se conformeze perfect cu contururile faciale specifice ale pacientului. Aceste proprietăți fac, de asemenea, gelul ușor adaptabil la mișcările țesutului pielii, creând rezultate incredibil de naturale. Acest gel conține, de asemenea, manitol antioxidant, care păstrează structura particulelor de acid hialuronic. În plus, conține lidocaină, ceea ce reduce nevoia de anestezic.

Cum funcționează?

Stylage XL cu Lidocaină adaugă volum țesutului pielii prin acțiunea ingredientului său principal, acidul hialuronic. Când injectați Stylage XL cu Lidocaină, particulele de acid hialuronic se plimbă în piele, umplând și netezind ridurile profunde și pliurile faciale. Acidul hialuronic încurajează creșterea colagenului, îmbunătățind structura pielii. Manitolul cu efect antioxidant ajută, de asemenea, la protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi, ceea ce face ca acidul hialuronic să dureze mai mult înainte de a se descompune natural în piele.

Care sunt ingredientele?

Această formulă include acid hialuronic reticulat (BDDE), clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage XL cu Lidocaină se administrează prin injectare în dermul profund sau stratul subcutanat al pielii. Înainte de tratament, asigurați-vă că pacientul este complet informat despre indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse ale Stylage XL cu Lidocaină. Pregătiți-vă pentru procedură prin igienizarea locului de injectare și asamblarea seringii, conform instrucțiunilor. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare. După injectare, masați ușor zona tratată pentru a distribui produsul în mod uniform.

Când ar trebui să folosesc acest produs?

Stylage XL cu Lidocaină trebuie utilizat pentru a adăuga sau restaura sau adăuga volumul facial. Pentru beneficii maxime, tratamentul se realizează, de obicei, în 1 sau 2 ședințe de injectare, după care se recomandă în fiecare an sesiuni de întreținere periodice.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Acest filler poate fi folosit pentru tratarea tâmplelor, pomeților, obrajilor și bărbiei. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a evidenția trăsăturile faciale.

Cât durează rezultatele?

Efectele Stylage XL cu Lidocaină sunt vizibile și de lungă durată, dar nu sunt permanente. Rezultatele acestui tratament pot dura până la 12 luni, în funcție de rata individului de metabolizare a acidului hialuronic.

Cine este candidatul ideal?

Ideali pentru tratamentul cu Stylage XL cu Lidocaină sunt pacienții care doresc să își rezolve defectele estetice faciale provocate de pierderea de volum. Acești potențiali candidați nu ar trebui să fie alergici la acidul hialuronic, manitol sau lidocaină.

De ce ar trebui să cumpăr acest produs?

Stylage XL cu Lidocaină este formulat în mod unic cu un antioxidant pentru a oferi rezultate care depășesc alte fillere.

Există efecte secundare?

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injecție, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute cu 1.0 ml
 • 2 Ace x 23G1¼”
 • 2 Ace x 27G½”
 • Etichete de trasabilitate
 • Prospect

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

stylage bi soft xl lidocaine
stylage xxl 2x1ml vivacy

STYLAGE® XXL – 2*1 ml

Stylage XXL este indicat pentru tratamentul pierderii de volum facial prin creșterea sau refacerea volumului menționat. Stylage XXL este cel mai voluminos filler din gama Stylage și poate corecta chiar și cele mai severe defecte estetice asociate cu pierderea de volum facial legată de vârstă. În plus, oferă rezultate cu aspect natural, de lungă durată.

Care sunt avantajele Stylage XXL?

Stylage XXL este conceput special pentru a restabili volumul feței, oferind un echilibru mai armonios caracteristicilor faciale. Gelul este foarte maleabil, ceea ce conferă mari capacități de sculptură, în timp ce pseudoplasticitatea îi permite să se adapteze la mișcările țesutului pielii. Cu un plus de manitol, Stylage XXL oferă, de asemenea, rezultate de lungă durată.

Cum funcționează?

Atunci când Stylage XXL este injectat subcutanat, acidul hialuronic se leagă de moleculele de apă din piele, plompând dermul și creând un volum sporit. Acidul hialuronic favorizează și creșterea colagenului, care poate îmbunătăți elasticitatea pielii și a restabili structura pielii. Cu toate acestea, Stylage XXL conține și manitol, un antioxidant care ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi. Manitolul din Stylage XXL, de asemenea, împiedică particulele de acid hialuronic să se descompună rapid.

Care sunt ingredientele?

Stylage XXL conține acid hialuronic reticulat, tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injecții.

Înainte de a începe procedura, igienizați locul injecției cu un dezinfectant adecvat. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Injectați Stylage XXL în dermul profund și / sau în țesuturile subcutanate pentru a oferi un volum instantaneu feței. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Când ar trebui să folosesc acest produs?

Stylage XXL poate fi utilizat pentru tratamentul ridurilor foarte profunde ale pielii sau pentru a adăuga volum feței. Tratamentul cu acest produs este de obicei efectuat în 1 sau 2 ședințe, urmate de sesiuni periodice de întreținere o dată pe an pentru a menține efectele dorite.

Ce zone pot trata cu acest produs?

Stylage XXL este indicat pentru corectarea pierderii de volum facial în obraji, pomeți și bărbie.

Cât durează rezultatele?

Deoarece Stylage XXL conține particule de acid hialuronic extrem de reticulate și manitol, acidul hialuronic continuă să adauge volum pielii pacientului pentru aproximativ 12 luni după tratament.

Cine este candidatul ideal pentru Stylage XXL?

Pacienții care și-au pierdut volumul facial în timpul procesului de îmbătrânire sunt candidații ideali pentru acest tratament. Formula densă și stabilă a Stylage XXL restabilește volumul pierdut și îmbunătățește trăsăturile faciale, oferind pacienților o strălucire tinerească. În plus, pacienții care au suferit pierderi de volum și elasticitate din cauza stresului, a alimentației, a condițiilor de sănătate, a fumatului, sau a altor cauze de mediu pot găsi acest tratament extrem de util.

Există efecte secundare?

Acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, majoritatea pacienților vor tolera bine tratamentele Stylage XXL – dacă nu au sensibilitate la acidul hialuronic. Pacienții dvs. pot prezenta unele reacții adverse asociate injectării, care includ eritem (înroșire), durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Aceste reacții ar trebui să se rezolve pe deplin într-o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1.0 ml
 • 1 Canulă x 25G40 mm
 • 2 Ace x 23G ½”
 • 2 Ace x 27G ½”
 • 1 prospect
 • Și etichetele de înregistrare ale pacientului

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

STYLAGE HYDRO – 1*1 ml

Stylage Hydro este un gel de acid hialuronic stabilizat, de origine non-animală, steril, apyrogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml, sterilizată.

Această formulă unică este indicată pentru o hidratare îmbunătățită a pielii și o elasticitate cutanată. Deoarece precizia este esențială pentru un tratament de succes, produsul trebuie administrat de medici care au efectuat o instruire specifică în tehnicile de injectare.

Care sunt avantajele Stylage Hydro?

Stylage Hydro este un tratament pentru îngrijirea pielii destinat revitalizării pielii și este special conceput pentru a trata deshidratarea moderată și laxitatea pielii. Ca și alte produse din gama Stylage, Stylage Hydro conține manitol, un antioxidant care ajută la prelungirea durabilității acidului hialuronic atunci când este injectat în piele. Ca urmare, tratamentele Stylage Hydro promovează hidratarea activă și de lungă durată, ducând la îmbunătățirea tonusului pielii, restructurarea optimizată și întârzierea apariției semnelor de îmbătrânire.

Cum funcționează?

Stylage Hydro este un acid hialuronic nestabilizat care se injectează în dermul superficial al feței, gâtului, decolteului sau mâinilor. Acidul hialuronic ajută la restabilirea hidratării pierdute prin îmbătrânire sau deteriorarea cauzată de mediu. Mai mult decât atât, acidul hialuronic ofera volum pielii pentru a netezi ridurile fine. Deoarece este nereticulat, prezența manitolului ajută la prevenirea degradării prea rapide a acidului hialuronic.

Care sunt ingredientele?

Stylage Hydro conține 14 mg / g hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage Hydro trebuie injectat în dermul superficial, unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Stylage Hydro este utilizat pentru a îmbunătăți hidratarea și elasticitatea cutanată a pielii. Un program de tratament va ajuta la îmbunătățirea și prelungirea efectelor tratamentelor Stylage Hydro.

Ce zone poate trata?

Stylage Hydro este destinat tratamentului feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Cât durează rezultatele?

Programul de tratament al pacientului poate fi personalizat cu ajutorul Stylage Hydro pentru nevoile specifice și tipul de piele. Datorită acțiunii protectoare a manitolului antioxidant, efectele tratamentului cu Stylage Hydro se așteaptă să dureze câteva luni, în funcție de rata de metabolizare a acidului hialuronic a fiecaruia. De-a lungul timpului, acest material de umplutură biocompatibil se va resorbi în țesuturi.

Cine este un candidat ideal pentru acest produs?

Stylage Hydro poate fi utilizat la pacienții cu toate tipurile de piele. Pacienții adulți cu piele moderat deshidratată și alte semne minore de îmbătrânire sunt candidații ideali. Pacienții nu trebuie să aibă sensibilități fie la manitol, fie la acidul hialuronic.

De ce ar trebui să achiziționez acest produs?

Această formulă este o metodă extrem de eficientă de a păstra pielea pacienților dumneavoastră în căutarea unui aspect mai tanar. Utilizați Stylage Hydro pentru a vă ajuta pielea pacienților să atingă întregul său potențial.

Există efecte secundare?

Pacienții cu o sensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau cu alergii severe nu este recomandat să primească injecții cu Stylage Hydro. Cu toate acestea, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, majoritatea oamenilor tolerează bine tratamentele Stylage Hydro. De asemenea, deoarece acest material nu este de origine animală, este potrivit pentru cei cu alergii aviare. Pacienții dumneavoastră pot prezenta reacții minore în jurul locului de injectare, inclusiv eritem (roșeață) sau decolorare, mâncărime, sensibilitate, durere și umflături. Orice efecte adverse trebuie raportate imediat unui furnizor de servicii medicale.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • 2 Ace x 30G⅛”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

hidro 600x600 1
hidromax 600x600 1

STYLAGE® HYDROMAX – 1*1 ml

Stylage HydroMax este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (sorbitol), este steril și apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml și sterilizată. Stylage HydroMax se absoarbe încet, în timp. Este indicat pentru a îmbunătăți hidratarea și elasticitatea cutanată în stratul superficial și cel profund al feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Deoarece precizia este esențială pentru un tratament de succes, produsul trebuie utilizat de medicii care au efectuat o instruire specifică în tehnicile de injectare.

Avantaje Stylage Hydromax

De la marca populară Stylage de injectabile, HydroMax este un tratament intensiv de hidratare conceput pentru a trata pielea sever uscată sau laxă. Stylage HydroMax conține puternicul sorbitol antioxidant și hidratant care ajută pielea să rețină apa. Această acțiune menține hidratarea și, în același timp, previne degradarea acidului hialuronic reticulat. Ca rezultat, pielea se va simți revigorată și cu efecte de lungă durată.

Cum funcționează ?

Stylage HydroMax este compus din 12,5 mg / g de acid hialuronic, precum și un ingredient adăugat, sorbitol, care acționează ca un antioxidant și un hidratant. Când injectați Stylage HydroMax în dermul superficial a pacientului, acidul hialuronic atrage apa din pielea pacientului. Acest lucru rehidratează pielea și îi oferă o strălucire sănătoasă și tânără.

Care sunt ingredientele?

Hialuronat de sodiu (12,5 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și sorbitol.

Instrucțiuni de utilizare

Stylage Hydro poate fi injectat în stratul superficial și in cel profund al dermului unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

Când trebuie să folosesc acest produs?

Stylage HydroMax este utilizat în scopul creșterii hidratării și elasticității feței, gâtului, decolteului și al mâinilor. Puteți personaliza programul de tratament pentru fiecare pacient, în funcție de tipul de piele și de alți factori. În mod normal, Stylage HydroMax se injectează la fiecare 2 până la 4 luni pentru a menține pielea frumoasă, netedă și hidratată.

Ce zone poate trata ?

Stylage HydroMax poate fi injectat în stratul superficial și cel profund al feței, gâtului, decolteului și mâinilor

Cât durează rezultatele?

Rezultatele tratamentului cu Stylage HydroMax sunt observabile în câteva zile și se așteaptă, în general, să dureze între 2 și 4 luni, în funcție de rata individuală a metabolizării acidului hialuronic.

Cine este candidatul ideal?

Puteți folosi tratamentele Stylage HydroMax pentru a ajuta pacienții care îmbătrânesc sau care se confruntă cu semne premature de îmbătrânire cauzate de daunele provocate de soare și de alți factori de stres din mediu. Stylage HydroMax oferă o hidratare profundă și instantanee a pielii uscate și deshidratate, îmbunătățește elasticitatea pielii, acționează ca tratament de restructurare dermală și revitalizează fața pacientului, gâtul, decolteul și mâinile. Dacă pacienții dumneavoastră și-au expus pielea la soare, îngheț sau vânt, suferă de stres sau un dezechilibru hormonal, sunt fumători sau au o dietă săracă, le puteți trata cu Stylage HydroMax pentru a le restabili sănătatea, hidratarea și strălucirea tinerească.

De ce ar trebui să achiziționez acest produs?

Cu ajutorul Stylage HydroMax oferiți pacienților șansa de a-și restabili pielea îmbătrânită prematur la un aspect sănătos și tineresc.

Există efecte secundare?

Deși acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, pacienții dumneavoastră pot prezenta câteva reacții adverse ușoare și temporare Stylage HydroMax la locul injectării, cum ar fi durerea, sensibilitatea, umflarea, mâncărimea, eritemul (roșeață) și alte decolorări.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • 1 Ac x 30G⅛”
 • 1 Ac x 30G½”
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

Produs în Franța

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!