Stylage

by Vivacy

Creat de compania franceză Vivacy Laboratories, Stylage este o gamă de fillere care conțin acid hialuronic, lidocaină și un antioxidant (manitol).

Avand diferite concentrații, Stylage poate viza și trata diverse probleme, în funcție de zona și de gradul de degradare al dermului. Corectează ridurile de pe frunte, din zona ochilor, nasului, gurii, bărbiei, redă hidratarea pielii și ajută în refacerea conturului feței (obraji cazuți, pierderea de volum al buzelor).

banner GR 1000x300px 28

Produse

STYLAGE® LIPS PLUS – 1*1 ml

Stylage Lips Plus este noul filler pentru volumizarea și înfrumusețarea buzelor produs de laboratoarele franceze Vivacy, conceput cu o formulă specială care protejează și oferă confort buzelor foarte sensibile.

Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural în organism, cu precădere în piele și cartilaje, ceea ce înseamnă că injectarea produsului sintetic nu produce niciun rău organismului, iar formula cu lidocaină oferă confort pacientului în timpul procedurii. Rezultatele durează până la 12 luni și poate fi prelungit prin adăugarea unui mic retuș, la câteva luni de la prima injectare.

20 mg / g de hialuronat de sodiu, lidocaină 0,3% și tampon fosfat cu pH 7,2.

Stylage Special Lips Plus trebuie administrat subcutanat prin injectare în sau în jurul labiilor cavității bucale. Injectarea trebuie efectuată de către un medic estetician și pacientul trebuie informat în prealabil despre rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injectări.

În buze sau în jurul buzelor.

Față de celelalte produse din gama Lips, Stylage Special Lips Plus are o concentrație mai mare de acid hialuronic. ceea ce poate oferi un rezultat prelungit, de până la 12 luni și un efect de volumizare mai mare, printr-o singură injectare. Aspectul buzelor se păstreză natural iar efectele secundare precum umflăturile sau roșeața sunt diminuate datorită efectului manitolului din compoziție.

După injectare, acidul hialuronic începe să funcționeze aproape imediat și să aducă beneficii pielii buzelor și zonei din împrejurimi. Precum acidul hialuronic produs în mod natural în organism, cel injectat promovează sinteza colagenului și îmbunătățește elasticitatea pielii, dar poate și diminua până la elimina ridurile din jurul gurii.

Majoritatea pacienților se bucură de buze frumoase și pline timp de 6 până la 12 luni. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Acidul hialuronic se găsește natural în organism, iar majoritatea pacienților îl tolerează bine. Cu toate acestea, există reacții adverse minime asociate acestui tratament, ce pot avea un efect de scurtă durată (durere, mâncărime, eritem, decolorare sau inflamare în jurul locului de injectare). Lidocaina conținută în soluție ajută la reducerea durerii și disconfortului, în timp ce manitolul ajută la reducerea inflamației.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
Lips Classique sans seringue 02 scaled e1636117026725
stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy 1 1

STYLAGE® SPECIAL LIPS – 1*1 ml

Stylage Special Lips este un filler cu acid hialuronic indicat pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor. Stylage Special Lips este o alternativă mai puțin invazivă și mai subtilă pentru mărirea buzelor. Pentru a adăuga volum sau formă în această zonă, Stylage Special Lips este o formă nepermanentă de tratament, ceea ce înseamnă că va fi resorbit lent în corp.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și tampon fosfat cu pH 7,2.

Acest tratament se administrează prin injectare în buze sau în jurul mucoasei buzelor de către un medic calificat, autorizat. Înainte de a începe procedura, asigurați-vă că pacientul dumneavoastră este informat despre rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse legate de tratamentul Stylage Special Lips. Apoi, pregătiți locul de injectare dezinfectând zona cu un antiseptic adecvat. Asamblați seringa atașând acul furnizat la aceasta, conform instrucțiunilor. După injectare, masați zona tratată.

Buze și în zona din jurul buzelor.

Ca și alte fillere utilizate pentru mărirea buzelor, Stylage Special Lips este fabricat din acid hialuronic. Tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories folosită pentru a crea această soluție oferă o durabilitate ridicată. Stylage Special Lips conține, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care ajută la prevenirea absorbției rapide a acidului hialuronic în organism.

Buzele sunt o zonă extrem de mobilă a corpului, cu o mișcare constantă pentru a vorbi, mânca și zâmbi. Substanțele din compoziția acestui produs (acid hialuronic reticulat, și manitol) îi permit să dureze mai mult, fără a fi resorbit în corp. Rezultatele durează timp de aproximativ 6 până la 9 luni după tratamentul inițial. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE® SPECIAL LIPS LIDOCAINE – 1*1 ml

Stylage Special Lips cu Lidocaină este un filler folosit pentru îmbunătățirea aspectului buzelor. Acest produs include, de asemenea, lidocaină cu efect anestezic, care ajută la reducerea nivelului de durere al pacientului în timpul procesului de injectare. Acest filler crește volumul buzelor și le îmbunătățește conturul. Implantul trebuie injectat în mucoasa buzelor sau în zona din jurul buzelor, pentru a avea cele mai bune rezultate.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

18,5 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină 0,3%.

Stylage Special Lips cu Lidocaină trebuie administrat prin injecție intradermică / subcutanată sau prin injecție în membrana mucoasă a buzelor. Administrarea acestui tratament trebuie efectuată de un profesionist medical autorizat și instruit. Înainte de tratament, asigurați-vă că informați pacienții cu privire la rezultatele așteptate, indicații, contraindicații, precauții și potențiale reacții adverse asociate cu aceste injectări.

Buze și în zona din jurul buzelor.

Stylage Special Lips cu Lidocaină este fabricat cu acid hialuronic dens, iar tehnologia patentată IPN de la Vivacy Laboratories îi permite să dureze mai mult în mediul dur al buzelor. Stylage Special Lips cu Lidocaină include, de asemenea, manitol cu efect antioxidant, care crește în continuare longevitatea produsului. În plus, Stylage Special Lips cu Lidocaină conține lidocaină, care ajută la reducerea disconfortului pacientului.

Când soluția este injectată în buzele pacientului, acidul hialuronic începe să funcționeze aproape imediat. Stylage Special Lips cu Lidocaină, precum și acidul hialuronic promovează creșterea colagenului și îmbunătățește elasticitatea pielii. Majoritatea pacienților continuă să se bucure de buzele lor frumoase timp de 6 până la 9 luni. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Acidul hialuronic se găsește natural în organism, majoritatea pacienților îl tolerează bine. Cu toate acestea, potențialele reacții adverse legate de injectare pot include durere, mâncărime, eritem (înroșire) sau decolorare sau inflamare în jurul locului de injectare. Lidocaina conținută în soluție, ajută la reducerea durerii și disconfortului, în timp ce manitolul ajută la reducerea inflamației.

 • 1 seringă preumplută de 1,0 ml
 • 2 Ace x 30G ½”
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage special lips lidocaine 1x1ml vivacy
stylage bi soft s

STYLAGE® S – 2*0,8 ml

Stylage S este un gel cu acid hialuronic de origine non-animală, care este indicat pentru netezirea ridurilor superficiale până la cele moderate. Stylage S poate fi, de asemenea, utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată sau remodelare a buzelor. După injectare, acest filler va genera volum în zona tratată. Va fi resorbit încet în corp într-o perioadă de timp. Această formulă are, de asemenea, avantajul manitolului, un antioxidant utilizat pentru a proteja pielea de radicalii liberi nocivi.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

16 mg / g de hialuronat de sodiu, manitol și un tampon fosfat cu pH fiziologic.

Stylage S poate fi injectat in dermul superficial, cel mijlociu sau in buze. Pentru a începe, pregătiți locul injectării folosind tehnici aseptice adecvate. Apoi, injectați produsul încet în zona dorită, având grijă să ajungeți la adâncimea adecvată necesară pentru corectarea imperfecțiunilor. Masați pielea după injectare pentru a asigura o distribuție uniformă a produsului în zona de tratament. Consultați prospectul produsului pentru setul complet de instrucțiuni de utilizare.

Stylage S se utilizează pentru a corecta ridurile superficiale de pe obraji, de pe frunte și din zona gurii. Poate fi folosit pentru a oferi volum buzelor și pentru a umple golurile și cearcănele din zona ochilor.

Stylage S este un filler cu vâscozitate scăzută, potrivit pentru tratamentul ridurilor dermice superficiale și medii. O combinație de acid hialuronic și manitol face Stylage S unic, oferind o rezistență sporită.

Defectele estetice sunt de obicei corectate în una sau două sesiuni de injectare. După o sesiune inițială de tratament, pacienții trebuie să efectueze sesiuni regulate după o perioadă de 9 luni până la 1 an pentru a menține efectele optime. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Stylage S este făcut cu acid hialuronic, care se găsește în mod natural în organism. Din acest motiv, este, în general, bine primit de majoritatea pacienților. În plus, manitolul din Stylage S ajută la reducerea efectelor secundare cu abilitățile sale antioxidante. Reacțiile adverse posibile pot include umflături, dureri, sensibilitate, mâncărime, eritem tranzitoriu (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml;
 • 4-30G½ “ace;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea.

STYLAGE® S LIDOCAINE – 2*0,8 ml

Stylage S cu Lidocaină este un filler indicat pentru netezirea ridurilor superficiale și medii de pe zona feței, precum și pentru mărirea buzelor. Stylage S cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare superficială în zona ridurilor sau defectelor cutanate care trebuiesc tratate. Acest filler unic este formulat cu acid hialuronic stabilizat, o substanță care se găsește în mod natural în organism. De asemenea, conține lidocaină, un anestezic care mărește confortul pacientului.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

Acid hialuronic reticulat, tampon fosfat cu pH 7,2, manitol și clorhidrat de lidocaină.

Injectările de Stylage S cu Lidocaină trebuiesc administrate de un medic specialist. Pentru a începe, mai întâi sterilizați locul injectării cu un dezinfectant și apoi injectați produsul. Consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Aceast produs poate fi utilizat pentru a trata ridurile periorale din jurul gurii, ridurile de marionetă între gură și bărbie, ridurile periorbitale, ridurile de încruntare între sprâncene și ridurile fine ale obrazului. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage S cu Lidocaină pentru a trata pacienții care au cearcăne întunecate sau goluri oculare în zona de sub ochi, sau pentru augmentarea buzelor.

Produsele Stylage sunt fabricate folosind tehnologii brevetate care măresc elasticitatea gelului și se încorporează perfect în țesuturile umane. Acest lucru oferă rezultate mai naturale, și mai de lungă durată decât alte fillere. În plus, Stylage S cu Lidocaină conține manitol, un antioxidant care previne degradarea timpurie a acidului hialuronic pentru o durabilitate sporită a rezultatelor. Această versiune a produsului Stylage S conține, de asemenea, lidocaină, creând o experiență mai ușoară, fără durere pentru pacienți.

Imediat ce injectați Stylage S cu Lidocaină în dermul superficial, acidul hialuronic se atașează de moleculele de apă. Acest lucru adaugă volumul din interior, reducând instantaneu aspectul ridurilor. Pacienții dumneavoastră ar trebui să se bucure de rezultatele Stylage S cu Lidocaină timp de aproximativ 9 până la 12 luni. Rețineți că Stylage S poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an pentru a menține efectele. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Reacțiile adverse legate de injectare pot apărea după tratamentul cu acest produs. Acestea ar putea include umflături, roșeață, decolorare, durere, sensibilitate și mâncărime la locul injectării. Contraindicațiile pentru Stylage S cu Lidocaină includ injectarea la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau lidocaină și injectarea la pacienții cu antecedente de alergii severe și anafilaxie. Deoarece acidul hialuronic din Stylage S cu Lidocaină nu este de origine animală, nu este necesar să efectuați un test de piele înainte de a injecta produsul.

 • 2 seringi preumplute de 0,8 ml
 • 4-30G½ “ace
 • 1 prospect
 • Un set de etichete de trasabilitate
Stylage S lido 600x600 1
stylage m 2x1ml vivacy

STYLAGE® M – 2*1 ml

Stylage M este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, steril, apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Acest filler injectabil este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci prin injectare în dermul mijlociu sau profund al feței sau buzelor. Poate fi folosit și pentru întinerirea mâinilor prin injectarea subcutanată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

20 mg / g hialuronat de sodiu, un tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Stylage M trebuie administrat numai de un medic specialist calificat și autorizat. Acest produs este injectat în dermul profund sau mijlociu folosind acul furnizat și tehnicile adecvate de injectare. Consultați prospectul pentru mai multe informații.

Stylage M poate fi injectat în pliurile nazolabiale sau în comisiile orale (ridurile de marionetă). Se poate utiliza si pentru a reduce căderea obrajilor și bărbiei. De asemenea, puteți utiliza Stylage M ca o alternativă la intervențiile chirurgicale invazive, inclusiv rinoplastia, remodelarea urechii sau conturul feței.

Stylage M utilizează tehnologia patentată de Vivacy IPN. Stylage M este unic datorită conținutului său de manitol, care ajută la protejarea pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Chirurgii cosmeticieni pot de asemenea să utilizeze Stylage M pentru a corecta liniile și ridurile faciale, precum și pentru a sculpta nasul, buzele și fața.

Stylage M durează până la 12 luni înainte de a se descompune în mod natural în piele. Aceasta înseamnă că pacienții dumneavoastră trebuie să vină în fiecare an pentru a menține rezultatele injectărilor cu Stylage M. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Dacă pacientul dvs. are o hipersensibilitate la acid hialuronic sau un anafilaxie anafilactică, trebuie să evite injectările de Stylage M. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor răspund bine la acest tratament, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Reacțiile adverse frecvente legate de injectare pot include durere, sensibilitate, mâncărime, umflături, înroșire (eritem) sau alte decolorări în jurul locului de injectare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml;
 • 4-30G ace 1/2 “;
 • 1 prospect;
 • Un set de etichete de trasabilitate.

STYLAGE® M LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage M cu Lidocaină este un gel de acid hialuronic de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută și sterilizată de 1 ml. Stylage M cu Lidocaină se reabsoarbe lent într-o perioadă de timp. Este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci, prin injectarea în dermul mijlociu până la cel profund al feței și / sau pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (20 mg / g), 0,3% clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Administrarea acestui produs trebuie efectuată de un medic specialist licențiat și instruit. Injectați acest produs lent utilizând acul furnizat.

Puteți utiliza această soluție pentru a corecta ridurile din zona feței și bărbiei, pentru a remodela loburile urechilor, precum și ca o alternativă non-invazivă la rinoplastie.

Acidul hialuronic din Stylage M cu Lidocaină este puternic reticulat prin tehnologia Vivacy IPN-Like® pentru a-l face mai dens și mai robust, cu o durată mai lungă înainte de a se absorbi în pielea pacientului. 

Stylage M cu Lidocaină poate dura până la 12 luni. Stylage M cu Lidocaină poate corecta defectele estetice în 1 sau 2 tratamente de injectare. După aceste sesiuni, pacienții trebuie să urmeze în mod regulat tratamente de întreținere în fiecare an. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Când este administrat, pot apărea reacții adverse, precum: durere, sensibilitate, mâncărime, inflamare, decolorare și înroșire (eritem) la locul injectării. Cu toate acestea, adăugarea de lidocaină ajută la reducerea durerii asociate injectărilor cosmetice, făcând tratamentele mai confortabile. Manitolul antioxidant din Stylage M cu Lidocaină ajută la reducerea efectelor secundare.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4-30G½ “ace
 • Prospectul
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage M lido 1
Stylage Bi Soft L bis 600x600 1

STYLAGE® L – 2*1 ml

Stylage L este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L este un filler indicat pentru netezirea ridurilor adânci până la foarte adânci și / sau pentru refacerea volumului (obraji, contururi ale feței, pomeți) prin injectare profundă din zona feței. Stylage L poate fi folosit și în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectare subcutanată. Stylage L generează volum pentru netezirea zonei injectate, prin injectare dermică profundă. Acesta va fi resorbit lent, în timp.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol.

Injectările de Stylage L trebuiesc administrate de un medic specialist. Pentru a începe, mai întâi sterilizați locul injectării cu un dezinfectant și apoi injectați produsul. Consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare.

Cu Stylage L ajutați pacienții dumneavoastră să scape de ridurile profunde sau liniile faciale severe, cum ar fi liniile de marionetă (comisuri orale) sau pliurile nazolabiale. Puteți utiliza, de asemenea, Stylage L pentru pacienții care au nevoie de volum în zona mâinilor.

Stylage L este un filler cu acid hialuronic indicat pentru a corecta ridurile și pliurile profunde și severe. Acesta este un gel formulat în mod unic pentru a oferi rezultate de lungă durată. Odată cu adăugarea de manitol cu efect antioxidant, particulele de acid hialuronic din Stylage L sunt protejate de deteriorare, prelungindu-și astfel efectele asupra pielii. Aceast filler adaugă volum pentru a șterge instant ridurile adânci pentru un aspect revigorat, mai tânăr.

Acidul hialuronic se descompune în mod natural în timp. Cu toate acestea, tehnologia de reticulare și adăugarea de manitol la Stylage L ajută la întârzierea acestui efect. Pacienții dvs. ar trebui să continue să arate mai tineri pentru aproximativ 12 luni după tratament. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injecție, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute 1 ml
 • 4 ace – 27G½ ”
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE® L LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage L cu Lidocaină este un gel cu acid hialuronic, de origine non-animală, cu 0,3% clorhidrat de lidocaină, antioxidant (manitol), este steril și apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Stylage L cu Lidocaină este un filler indicat pentru umplerea ridurilor profunde și pentru restaurarea volumului (obrajii, contururile feței, pomeții). Stylage L cu Lidocaină poate fi de asemenea utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectarea subcutanată. Stylage L cu Lidocaină trebuie administrat prin injectare cutanată profundă în zona ridurilor sau defectelor care necesită tratament, unde se va genera volum. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (24 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și manitol, 0,3% clorhidrat de lidocaină.

Se administrează prin injectare în dermul profund. Înainte de procedură, asigurați-vă că pacientul dvs. este pe deplin informat cu privire la indicațiile, contraindicațiile, rezultatele așteptate, măsurile de precauție care trebuie luate și evenimentele potențiale adverse ale Stylage L cu Lidocaină. Injectați produsul în pielea dezinfectată, neinflamată. Injectați lent, cu tehnica de injectare adecvată pentru tipul de tratament. Pentru un set complet de instrucțiuni de utilizare, consultați prospectul produsului.

Puteți injecta Stylage L cu Lidocaină în dermul profund al pacientului pentru a corecta ridurile adânci, cum ar fi pliurile nazolabiale și comisiile orale, cunoscute și ca riduri de marionetă. De asemenea, puteți utiliza această soluție pentru a trata pierderea volumului mâinilor.

Spre deosebire de alte fillere similare, Stylage L cu Lidocaină conține manitol, un antioxidant care protejează pielea pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Conține de asemenea lidocaină pentru a ajuta la amorțirea pielii pacientului, făcând injectăeile mai confortabile. În combinație, aceste trei ingrediente contribuie la îmbunătățirea texturii pielii pacientului, făcând-o mai ușoară și mai tânără.

Pacienții dumneavoastră se vor bucura de rezultatele tratamentului cu Stylage L cu Lidocaină timp de aproximativ un an. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Acest tratament nu este indicat persoanelor cu sensibilitate crescută cunoscută față de acidul hialuroinc. Majoritatea oamenilor îl tolerează bine, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism. Pacienții dumneavoastră ar putea experimenta Stylage L cu efecte secundare cum ar fi durere, sensibilitate, mâncărime, umflare, eritem (înroșire) sau alte decolorări la locul injectării. Cu toate acestea, lidocaina ajută la reducerea durerii și a disconfortului, iar manitolul ajută la reducerea oricărei umflături.

 • 2 seringi preumplute de 1 ml
 • 4 ace – 27G½
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
stylage bi soft l lidocaine
stylage xl 2x1ml vivacy 1

STYLAGE® XL – 2*1 ml

Stylage XL este un filler injectabil pentru tratamentul defectelor de volum facial, incluzând refacerea sau mărirea obrajilor și a conturului feței, precum și pentru tratarea ușoarelor ptoze (lăsarea pielii). Stylage XL este, de asemenea, indicat pentru tratamentul lipodistrofiei faciale, inclusiv cea observată la pacienții care suferă de HIV. Acest filler pe bază de acid hialuronic poate fi de asemenea folosit pentru întinerirea mâinilor prin injectare subcutanată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

26 mg / g de hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Se administrează prin injectare în dermul profund. Înainte de procedură, asigurați-vă că pacientul dvs. este pe deplin informat cu privire la indicațiile, contraindicațiile, rezultatele așteptate, măsurile de precauție care trebuie luate și evenimentele potențiale adverse ale Stylage XL. Injectați produsul în pielea dezinfectată, neinflamată. Injectați lent, cu tehnica de injectare adecvată pentru tipul de tratament. Pentru un set complet de instrucțiuni de utilizare, consultați prospectul produsului.

Stylage XL poate trata pierderea de volum facial în zone precum obrajii sau contururile feței. În plus, acest produs poate acționa ca filler pentru pliurile adânci. Stylage XL poate fi, de asemenea, injectat în partea din spate a mâinilor în scopul întineririi acestora.

Proprietățile vâscoelastice ale acestui gel facilitează injectarea. De asemenea, are proprietăți pseudoplastice foarte ridicate, ceea ce îl face atât ușor de sculptat, cât și ușor de adaptat la mișcările țesutului cutanat. În cele din urmă, această flexibilitate creează rezultate cu aspect natural.

Acidul hialuronic continuă să adauge volum pielii pacientului pentru aproximativ 12 luni după tratament. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Pacienții dumneavoastră trebuie să fie conștienți de efectele imediate ale acestei forme de tratament. Acestea includ reacții inflamatorii precum roșeață, edem, eritem, mâncărime și durere la locul injectării. Aceste reacții ar trebui să se rezolve pe deplin într-o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1,0 ml
 • 2 ace -23G 1 1/4
 • 2 ace -27G ½
 • 1 prospect
 • set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE® XL LIDOCAINE – 2*1 ml

Stylage XL cu Lidocaină este un filler dezvoltat de Vivacy Laboratoires pentru tratamentul pierderii de volum facial. Această formulă este concepută pentru a corecta defectele cauzate de volumul diminuat, adăugând volum pomeților și obrajilor și redefinind contururile faciale. Acest gel este formulat cu ajutorul manitolului antioxidant pentru a-i crește durabilitatea, precum și lidocaina, ale cărui efecte anestezice oferă un plus de confort pacientului.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medicii specialiști!

Această formulă include acid hialuronic reticulat (BDDE), clorhidrat de lidocaină, tampon fosfat și manitol.

Stylage XL cu Lidocaină se administrează prin injectare în dermul profund sau stratul subcutanat al pielii. Înainte de tratament, asigurați-vă că pacientul este complet informat despre indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse ale Stylage XL cu Lidocaină. Pregătiți-vă pentru procedură prin igienizarea locului de injectare și asamblarea seringii, conform instrucțiunilor. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare. După injectare, masați ușor zona tratată pentru a distribui produsul în mod uniform.

 • Tratarea defectelor de volum facial ale pielii mature
 • Refacerea contururilor feței
 • Mărirea zonei pomeților
 • Tratamentul căderii pielii (ptoză facială)

Gelul pe bază de acid hialuronic de la Vivacy este combinat cu antioxidantul natural manitol, care limitează efectele devastatoare ale radicalilor liberi asupra pielii și contribuie la hidratarea țesutului tratat, precum și previne degradarea structurii gelului acidului hialuronic de către organism. Rolul său principal este de a preveni deteriorarea oxidativă și de a reduce riscul de inflamație post-injectare.

Durata efectului este puternic individuală și depinde de mulți factori, cum ar fi tipul de piele, stilul de viață, vârsta, tehnica de injectare utilizată etc. Tehnologia inovatoare Stylage® oferă durabilitate de până la 12 luni.

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1.0ml
 • 2 ace -23G
 • 2 ace -27G ½
 • Etichete de trasabilitate
 • Prospect
stylage bi soft xl lidocaine
stylage xxl 2x1ml vivacy

STYLAGE® XXL – 2*1 ml

Stylage XXL este indicat pentru tratamentul pierderii de volum facial prin creșterea sau refacerea volumului. Stylage XXL este fillerul care oferă cel mai mult volum din gama Stylage și poate corecta chiar și cele mai severe defecte estetice asociate cu pierderea de volum facial legată de vârstă. În plus, oferă rezultate cu aspect natural, de lungă durată.

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

21 mg / g acid hialuronic reticulat IPN-Like, manitol, tampon fosfat cu PH 7,2.

Stylage XXL se administrează prin injectare în dermul profund sau stratul subcutanat al pielii. Înainte de tratament, asigurați-vă că pacientul este complet informat despre indicații, contraindicații, precauții și eventuale reacții adverse. Pregătiți-vă pentru procedură prin igienizarea locului de injectare și asamblarea seringii, conform instrucțiunilor. Injectați produsul în piele încet, folosind tehnica de injectare adecvată. Vă rugăm să consultați prospectul produsului pentru instrucțiuni complete de utilizare. După injectare, masați ușor zona tratată pentru a distribui produsul în mod uniform.

 • Tratarea defectelor de volum facial ale pielii mature
 • Refacerea contururilor feței
 • Mărirea zonei pomeților
 • Tratamentul căderii pielii (ptoză facială)

Stylage XXL este un gel formulat în mod unic pentru a oferi rezultate de lungă durată. Odată cu adăugarea de manitol cu efect antioxidant, particulele de acid hialuronic din Stylage XXL sunt protejate de deteriorare, prelungindu-și astfel efectele asupra pielii. Aceast filler adaugă volum pentru a șterge instant ridurile adânci pentru un aspect revigorat, mai tânăr.

Tehnologia inovatoare Stylage® oferă durabilitate de până la 12 luni. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

În general, acest produs este bine tolerat, producând efecte adverse minime. Astfel, pot apărea unele reacții adverse legate de injectare, precum eritem, durere, sensibilitate, mâncărime și inflamare. Cu toate acestea, efectele se ameliorează în decurs de o săptămână.

 • 2 seringi preumplute de 1,0 ml
 • 2 Ace x 27G ½”
 • 2 Canule x 25G 40
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea

STYLAGE HYDRO – 1*1 ml

Stylage Hydro este un gel de acid hialuronic stabilizat, de origine non-animală, steril, apirogenic, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml, sterilizată. Această formulă unică este indicată pentru o hidratare îmbunătățită a pielii și o elasticitate cutanată. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

14 mg / g hialuronat de sodiu, tampon fosfat cu pH 7,2 și manitol.

Substanța trebuie injectată în dermul superficial, unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

 • față
 • gât
 • decolteu
 • mâini

Stylage Hydro este un tratament destinat revitalizării pielii și este special conceput pentru a trata deshidratarea moderată și laxitatea pielii. Ca și alte produse din gama Stylage,  conține manitol, un antioxidant care ajută la prelungirea durabilității acidului hialuronic atunci când este injectat în piele. Ca urmare, tratamentele Stylage Hydro promovează hidratarea activă și de lungă durată, ducând la îmbunătățirea tonusului pielii, restructurarea optimizată și întârzierea apariției semnelor de îmbătrânire.

Programul de tratament al pacientului poate fi personalizat pentru nevoile specifice și tipul de piele. Datorită acțiunii protectoare a manitolului antioxidant, efectele tratamentului cu Soluția Hydro se așteaptă să dureze câteva luni, în funcție de rata de metabolizare a acidului hialuronic a fiecaruia. De-a lungul timpului, acest filler biocompatibil se va resorbi în țesuturi. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Pacienții cu o sensibilitate cunoscută la acidul hialuronic sau cu alergii severe nu este recomandat să facă tratamente cu acest filler. Cu toate acestea, deoarece acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, majoritatea oamenilor tolerează bine tratamentele Stylage Hydro. De asemenea, deoarece acest material nu este de origine animală, este potrivit pentru cei cu alergii aviare. Pacienții dumneavoastră pot prezenta reacții minore în jurul locului de injectare, inclusiv eritem (roșeață) sau decolorare, mâncărime, sensibilitate, durere și umflături.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • Ace de 2 – 30G de 1/8 “
 • 1 prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea
hidro 600x600 1
hidromax 600x600 1

STYLAGE® HYDROMAX – 1*1 ml

Stylage HydroMax este un gel de acid hialuronic reticulat, de origine non-animală, care încorporează un antioxidant (sorbitol), este steril și apirogen, cu pH și osmolaritate fiziologice. Este ambalat într-o seringă preumplută de 1 ml și sterilizată. Stylage HydroMax se absoarbe încet, în timp. Este indicat pentru a îmbunătăți hidratarea și elasticitatea cutanată în stratul superficial și cel profund al feței, gâtului, decolteului și mâinilor. 

*Acest produs este destinat utilizării exclusive de către medici specialiști!

Hialuronat de sodiu (12,5 mg / g), tampon fosfat pH 7,2 și sorbitol.

Poate fi injectat în stratul superficial și in cel profund al dermului unde va crește nivelul de hidratare al pielii și va întări elasticitatea acesteia. Această procedură poate fi efectuată numai de către un medic specialist calificat instruit în tehnici adecvate de injectare. Pentru instrucțiuni complete de utilizare, consultați broșura produsului.

 • față
 • gât
 • decolteu
 • mâini

Stylage HydroMax este un tratament intensiv de hidratare conceput pentru a trata pielea sever uscată sau laxă. Stylage HydroMax conține puternicul antioxidant și hidratant sorbitol care ajută pielea să rețină apa. Această acțiune menține hidratarea și, în același timp, previne degradarea acidului hialuronic reticulat. Ca rezultat, pielea se va simți revigorată și cu efecte de lungă durată.

Rezultatele tratamentului sunt observabile în câteva zile și se așteaptă, în general, să dureze între 2 și 4 luni, în funcție de rata individuală a metabolizării acidului hialuronic. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc). 

Deși acidul hialuronic se găsește în mod natural în organism, pacienții dumneavoastră pot prezenta câteva reacții adverse ușoare și temporare Stylage HydroMax la locul injectării, cum ar fi durerea, sensibilitatea, umflarea, mâncărimea, eritemul (roșeață) și alte decolorări.

 • 1 seringă preumplută de 1 ml
 • 1 ac de 30G1 / 8 “
 • 1 ac 30G½ “
 • Prospect
 • Un set de etichete pentru a asigura trasabilitatea