Cum funcționează tehnica Brazilian Butt Lift (BBL)

Este o operație specializată de transfer de grăsime care remodelează fesele fără implanturi. Procedura începe cu lipoaspirația diferitelor zone ale corpului, cum ar fi șoldurile, stomacul sau coapsele, iar o parte din grăsime este apoi purificată și injectată în fese. Tehnica Brazilian Butt Lift se efectuează de obicei sub sedare sau anestezie generală.

 Atât inciziile pentru lipoaspirație, cât și cele pentru transferul de grăsime sunt închise cu suturi și apoi asigurate cu o îmbrăcăminte de compresie.

Fă cunoștință cu Jessica care a avut o intervenție Brazilian Butt Lift

Jessica a decis să se supună unei operații de lifting fesier în Brazilia în noiembrie 2020. Având și o pregătire medicală, înțelegea foarte bine întregul proces. Ea este acum și ambasador Lipoelastic

Citiți povestea ei: „Întotdeauna am fost conștientă de corpul meu și după ce am avut copii, am devenit și mai conștientă. Dar am început să nu mă mai simt încrezătoare și aproape că nu mai foloseam oglinda. Într-o zi am luat decizia că trebuia să lucrez la mine. Chiar dacă iubeam să fiu o mamă pentru cei doi copii ai mei, mi-am dorit să mă simt din nou femeie. Azi sunt fericită cu mărimea 10, îndrăgostită din nou de cumpărături și de oglinda mea lungă!”

„Privind înapoi, mi-aș dori să existe informații clare și mai accesibile. De asemenea, mi-aș dori ca BBL să nu fie o comunitate atât de secretă. Prin urmare, am ales să rămân în comunitate pentru a ajuta alte femei și sper să le facă călătoriile chirurgicale mai ușoare.”

Sfaturi pentru oricine se gândește la un lifting brazilian

  • Nu te grăbi

Urmarea sfatului chirurgului este esențială. O să ai nevoie de minim o săptămână de recuperare, când ar trebui să stai acasă și să te odihnești. Ar fi ideal dacă ar putea cineva apropiat să te asiste în această perioadă, pentru că o să revii pe picioare treptat, în câteva zile, timp în care dacă ai avea pe cineva acolo să îți aducă un pahar cu apă sau să se ocupe de trebuile casnice ar fi perfec

brazilian butt lift
  • Costul îngrijirii ulterioare

Oamenii se recuperează diferit și ar putea fi nevoie să cheltuiți niște bani pentru asta. Este posibil ca masajele postoperatorii să nu se termine la a 10-a întâlnire cu terapeutul și este posibil să aveți nevoie de mai mult de o singură îmbrăcăminte de compresie. În ceea ce privește îmbrăcămintea de compresie/faja, în mod ideal, alege compresia de grad medical și dacă tipul tău de corp nu este standard, faceți-vă la comandă. Operația nu este ușoară sau ieftină, așa că încercați să aveți o îngrijire ulterioară cât mai bună. 

  • Cunoaște etapele recuperării

Va fi util dacă știți că există diferite etape de recuperare. Umflarea, vânătăile și mâncărimea sunt complet normale. Și nu uitați, recuperarea necesită timp. Femeile tind să fie copleșite pentru că ceea ce văd în oglindă nu corespunde așteptărilor lor imediate. Fiecare organism se recuperează diferit și necesită tratament diferit la momente diferite. 

  • Fii conștient de semnele precoce ale complicației

Cu operația BBL, există posibilitatea de a experimenta complicații în timpul recuperării. Cele comune sunt seromul, fibroza și necroza. Vă rugăm să citiți despre acestea pentru a ști ce le cauzează, cum să le preveniți sau tratați. Acest lucru vă poate scuti de costuri suplimentare de recuperare și de intervenții chirurgicale ulterioare. Prevenirea este cheia!

  • Fii pregătit pentru feedback pozitiv/negativ

Încearcă să fiți atenți la cum vor percepe schimbarea prietenii și familia. Vei fi surprins. Amintește-ți doar motivele pentru care te-ai hotărât asupra operației. Fii fericit și nu lăsa pe nimeni să-ți afecteze sănătatea mintală. Ai plecat în această călătorie pentru tine. Bucură-te de ea!

Despre alte metode de remodelare corporală te poți informa în articolul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *