Dizolvă depozitele de grăsime, simplu și ușor, cu Aqualyx

De ce exercițiile fizice nu dau mereu rezultate?

Acordați mare atenție unui stil de viață sănătos prin a face sport în mod regulat, totuși acel singur pad de grăsimea care vă deranjează cel mai mult nu dispare? Cauza pentru aceasta este genetica noastră și structura celulelor noastre adipoase în anumite zone. Corpul uman stochează în mod natural grăsimea pentru a furniza energie în vremuri de reţinere. Celulele adipoase situate în țesutul adipos subcutanat sunt greu de diminuat, deoarece doar conținutul lor și volumul total pot fi modificate, dar nu și celulele adipoase în sine.

Ce este Aqualyx?

Aqualyx este un compus injectabil care face parte din familia de acizi deoxicolici, care provoacă distrugerea localizată a celulelor adipoase. Chirurgii plasticieni folosesc Aqualyx pentru dizolvarea grăsimilor în mod minim-invaziv. Îl pot injecta în diferite zone ale corpului, cum ar fi:  bărbie, șolduri, genunchi, stomac, coapse. Medicii pot folosi substanța și pentru a trata o afecțiune numită pseudo-ginecomastie la bărbați. Această condiție face ca un țesut adipos suplimentar să crească în zona pictorală, ceea ce creează aspectul sânilor. 

Când este injectat în corp, Aqualyx poate reduce grăsimea și oferă un aspect mai neted și mai conturat pielii.

aqualyx

Ingrediente Aqualyx

Aqualyx conține următoarele ingrediente:  substanțe chimice tampon, compus modificat al acidului deoxicolic, zaharuri din microalge roșii, alte zaharuri, clorură de sodiu, apă.

Cum lucrează Aqualyx?

Aqualyx conține acid deoxicolic, un acid secundar al bilei. Cu ajutorul bacteriilor, corpul nostru poate produce acest acid în ficat pentru a ajuta digestia de grăsime. Efectul de dizolvare a grăsimilor al acestui acid a fost utilizat prima dată de Prof. Pasquale Motolese, inventatorul Aqualyx, care a dezvoltat o variantă sintetică. Substanța activă se fixează pe pereții celulelor adipoase și începe să funcționeze, ceea ce duce la instabilitatea peretelui celular și eliberarea acidului gras stocat în interior. Reziduul celular este îndepărtat de mecanismele de apărarea a corpului și acizii grași sunt metabolizați și transformați în energie.

De câte tratamente cu Aqualyx este nevoie?

Cantitatea de tratamente variază în funcție de gradul dorit de modificare, dimensiunile depozitului de grăsime și reacțiile individuale ale țesutului adipos. În medie va trebui să faceți 3 – 5 ședințe, cu intervale de 3 săptămâni, până când puteți percepe rezultatele finale. Un tratament cu Aqualyx nu are ca rezultat pierderea în greutate. Alimentația sănătoasă, precum și un program de exerciții fizice sunt o necesitate absolută pentru a asigura succesul tratamentului.

Cum se aplică Aqualyx?

Folosind cunele subțiri și flexibile, Aqulyx este injectat direct în țesutul adipos subcutanat. Tratamentul este practic nedureros, deoarece produsul conține un anestezic local suplimentar. Imediat după injectare, zona poate prezenta edem și eritem. Ca la orice tratament cu un ac hipodermic, poate dezvolta un hematom minor. Toate acestea sunt reacții adverse așteptate care se reduc în câteva zile după tratament.

aqualyx

Îngrijirea post-tratament

Nu aplicați niciun produs cosmetic pe zona tratată timp de 12 ore și evitați toate sursele directe de căldură și radiații (lumina solară, radiații UV, saună etc.) În plus, ar trebui să evitați exercițiile fizice deosebit de solicitante timp de 7 zile. Pe măsură ce acizii grași eliberați sunt transformați în energie suplimentară, este deosebit de important să păstrați o dietă strictă și sănătoasă, altfel corpul va depozita grăsimea într-un depozit alternativ de grăsime.

Când Aqualyx nu este recomandat?

Aqualyx nu este recomandat atunci când pacientul suferă de boli de piele acute sau cronice în zona țintă. Din motive de siguranță toți pacienții cu antecedente medicale inclusiv reacții anafilactice, alergii severe, boli severe organice sau fizice, boli autoimune sau diabet, precum și femeile care sunt însărcinate sau în timpul alăptării sunt excluse de la orice tratament cu Aqualyx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *