Întrebări și răspunsuri despre un lifting facial lichid

 
 
 
 
â
 

Ce este un lifting facial lichid?

Termenul „Liquid Facelift” înseamnă întinerirea nechirurgicale a feței, prin metode injectabile, cum ar fi injectabilele care adaugă instantaneu volum feței. Unele dintre acestea pot fi Stylage, Juvederm, Restylane sau Radiesse. Neuromodulatoarele, cum ar fi Botoxul, Dysport și Xeomin pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îndepărta sau netezi pliurile nazolabiale și de pe frunte.

Ce poate realiza un lifting facial lichid?

Un lifting facial lichid rezolvă diverse probleme legate de îmbătrânirea feței, cum ar fi pierderea volumului și umplerea liniilor și ridurilor fine până la severe. Vârsta poate provoca, de asemenea, apariția laxității pielii și zone înfundate în obraji. Fillerele pot umple liniile și ridurile faciale, pot elimina depresiunile și pot îmbunătăți conturul obrazului și maxilarului. Buzele pot fi, de asemenea, aduse la forma lor plină și tinerească.

Ce remanență are un lifting facial lichid?

Rezultatele pozitive ale unui lifting facial lichid pot dura de la șase luni până la doi ani, în funcție de tipul de injectabil utilizat. Majoritatea fillerelor dermice precum Juvederm, Stylage, Restylane sau Radiesse dau rezultate imediate.

Cum se efectuează un lifting facial lichid?

Un lifting facial lichid este efectuat prin injectarea fillerelor în mai multe locuri ale feței pentru a reface volumul pierdut și, în cele din urmă, pentru a satisface nevoile pacientului. Este o procedură ambulatorie care durează aproximativ 15 – 30 de minute. Un anestezic topic poate fi utilizat pentru un plus de confort. Rezultatele se văd imediat.

De câte tratamente este nevoie pentru un lifting facial lichid?

Majoritatea fillerelor oferă rezultate imediate cu un singur tratament. Cu toate acestea, unele injectabile specifice necesită mai multe tratamente. Tratamentele ulterioare sunt adesea de dorit, mai ales atunci când un pacient dorește îmbunătățiri suplimentare sau îmbunătățirile încep să se diminueze în timp.

Există timp de recuperare după un lifting facial lichid?

Nu există timp de recuperare cu un lifting facial lichid. Pacienții pot reveni la rutina și activitățile lor normale în aceeași zi. Deoarece pot apărea unele vânătăi și/sau umflături, este o idee bună să vă programați tratamentul cu câteva zile înainte de orice eveniment social important la care puteți participa.

Este un lifting facial lichid cea mai bună alternativă la un lifting facial chirurgical?

Un lifting facial lichid este o alternativă bună la un lifting facial chirurgical, deoarece oferă o modalitate minim-invazivă de a obține un aspect mai natural și mai tânăr fără intervenție chirurgicală. Există un timp de nefuncționare minim în comparație cu un lifting facial tradițional, fără anestezie generală, fără recuperare în spital, iar rezultatele sunt imediate. Cu toate acestea, un lifting facial chirurgical este de preferat dacă sunteți un bun candidat pentru operație.

Care sunt cele mai frecvente riscuri ale unui lifting facial lichid?

Riscurile obișnuite ale unui lifting sunt similare oricărui tratament injectabil, cu un disconfort minor, umflare și vânătăi. Reacțiile alergice sunt rare. Circulația pielii poate fi compromisă dacă ufillerul este injectat din greșeală într-un vas de sânge. Acestea sunt motive întemeiate pentru a alege un chirurg plastician competent și experimentat.

Cine este un candidat bun pentru un lifting facial lichid?

Un bun candidat pentru un lifting facial lichid este o persoană care a suferit o oarecare pierdere a volumului facial. Ei pot vedea pliuri crescute ale pielii, precum și linii și riduri, precum și o anumită lăsare a feței care provoacă gume. Prin procedura unui Liquid FaceLift, puteți elimina unele dintre aceste condiții și puteți restabili o imagine mai tânără, odihnită și radiantă. În același timp, îți vei revigora stima de sine și încrederea în sine. Medicul dumneavoastră va individualiza un Lift Liquid în funcție de vârsta și dorințele dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *